Sol, sommer og fællesskab

12. august 2018Download TØSINGEN, aug.2018

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør – TØSINGEN

 

Der er ganske vist to uger fra disse linjer skrives, og til TØSINGEN er ude i brevkasserne på hele Tåsinge. Men det skulle være ret usandsynligt om ikke den helt fantastiske sommer, vi har haft i år, stadig sætter sine aftryk også på Tåsinge. Fornøjelsen var i hvert fald stor, da jeg i bagende sol og mellem kvidrende fugle, midt i juli kørte rundt på øen og fandt stof til de historier, som du denne gang kan læse her i Tåsinges eget lokalmagasin.

En af historierne kommer fra 5.A på Tåsingeskolens Sundhøjafdeing, som har været til Danmarks- mesterskab i høvdingebold i Ål- borg. Her blev der, udover at spille høvdingebold, også spillet guitar og sunget fællessang i bussen op gennem Jylland, spist softice og mest af alt skabt en følelse af fæl- lesskab og samhørighed. Det blev ikke til en guldmedalje til 5.A, men det var også lige meget, når der var liv i øjnene, højt til himlen og mod til at prøve.

Midt på øen ligger Tåsingeskolens Lundbyafdeling, hvor det er 4.klas- se som har været på tur. De har været i Bellevue Teater i København og fået en på opleveren med forestillingen ’Vildheks’. Og det er ikke tilfældigt, at det lige præcis er den forestilling de var inde og opleve.

Hvad det handler om kan du læse mere om her i TØSINGEN.
Sportens Venner Tåsinge har ry for ikke at stå stille. Der er næsten aktiviteter i gang hele tiden i det driftige forenings-fællesskab. Denne gang inviterer de til Øens Dag, hvor alle kan komme og være med til en hel dag fyldt med aktiviteter for store som små. Og det er ikke kun sportslige udfoldelser man kan opleve og være en del af, der er også lagt i støbeskeen

til en markedsdag og til fest og fællesspisning i hallen om aftenen – selvfølgelig.
På Carlsberg Camping har der været liv og glade dage hele somme- ren. Som vi skrev om i sidste udgivelse af TØSINGEN, så oplever man sjældent en campingplads med så mange muligheder og faciliteter. Denne gang fortæller vi om en af de mere ’krøllede’ oplevelser man kan få på campingpladsen. Læs mere om det indeni magasinet, hvor du også kan få gode råd af Susanne Gregersen fra helhedsHUSET i hvordan du forlænger feriefølelsen med mindfulness, om hvad der sker på årets Æblefestival, og om hvad Svendborg Senior Idræt har på programmet her i sensommeren. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php