Jam-scene, islandske sange og Jens Lysdal på Café Aroma

28. august 2018

Jens Lysdal er ‘kommet hjem til Svendborg’ og er hovednavnet til Kulturdag på Café Aroma

 

Cafe Aroma inviterer til Kulturdag fredag d.31.august fra kl.12-21 

 

Fra kl.12-17 vil der være salgsboder udenfor med mange lækkerier; lige fra honning og slik til hjemmebagt brød og kunsthåndværk.

På lydsiden bydes på musik fra kl. 13-21 og på denne Kulturdag er musikken akustisk tempereret, så der er ingen trommer og vilde elektriske guitarerer!. Det samme gælder årets Jam-scene, hvor du blot møder op med dit instrument – og husk: der er ingen forhåndstilmelding!

13:00 Olle & Trolle, alias Ole Dorf & Troels Fini Bernheim, byder musikalsk velkommen.

13.30: Ex-Coffeebeans – Cafeens eget husorkester med en bred vifte af gode sange.

14.15: Bandet fra Impuls

15:00  Surprise!  

15.45: Sanne Gryholt Trio

17:00 Jam Scene – vært: Kaj Weber 

18:00 Katharina Kjerulff & Ole Dorf spiller bl.a. islandske sange

19:00 Olle & Trolle

19.45: Jens Lysdal

 

Cafe Aroma er glade for at Jens Lysdal igen ”kommer hjem” og er med til at sætte et skønt musikalsk punktum på Kulturdagen. Det bliver et genhør for nogen og mulighed for nye musikelskere at møde denne musiker.

Jens Lysdal – sanger, guitarist og sangskriver – er født i Sverige og gik som barn i skole i New Orleans. Han har foruden i Danmark turneret i bl.a. Sverige, Tyskland, Schweiz, Canada, Kina, Holland, England, USA og Portugal og hans sange kan høres på adskillige danske og udenlandske prisvindende filmproduktioner. Selvom hans musik ofte er afdæmpet, er der intet poleret eller strømlinet over hverken dén eller hans optræden – Jens Lysdal har altid gået sine egne veje. Helt upåvirket af trends og strømninger, holder han fast i kun at lave musik der kommer helt inde fra. I hans tilfælde er dét ensbetydende med en musikalsk spændvidde der er sjælden, men ifølge anmelderne – både troværdig og udviklende for lytteren. 

Der vil bl.a. blive spillet sange fra det dansksprogede album “Landet”, som udkom i 2016. Med bl.a.  sange fra privatsfæren og det nære liv omkring sangskriveren, spændvidden mellem det nære og det store er således udtalt, men diversiteten i sangene er  flettet smukt sammen af gløden i Jens Lysdals stemme. Han synger med en stor autoritet og lægger dermed vægt bag de gode tekster. 

Traditionen tro er dagens menu chili con carne, ligesom der dagen igennem sælges kaffe, kage, vin og vand samt gedigen fadøl.

En anden vigtig tradition er, at Kulturdag på Cafe Aroma tilbyder fri entré.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php