De er dus med hele Østfyn

25. august 2018

 

Flere gode venner spurgte bekymret, om de var helt raske i hovedet, da Gitte Aaby, Anders Christiansen og Kristina Poulsen i samlet flok besluttede at gå for sig selv og etablere Danbolig i Nyborg. Ikke kun fordi det er sin sag at etablere ejendomsmæglerforretning helt fra bunden, men også fordi det var lige mens finanskrisen gjorde det slemme ved boligmarkedet og mange andre brancher i 2010.

– Fra vi fik ideen til vi havde forretningsplan og visioner klar gik der vel en uges tid, og opgavefordelingen var vi aldrig i tvivl om, fortæller Gitte, som er salgskoordinator hjemme på kontoret i Nørregade, mens Kristina og Anders lige så tit er ude og tale med sælgere eller fremvise for mulige købere.

– Det var da underligt ikke at have noget på hylderne, da vi åbnede, men det kom ret hurtigt efter at en husejer i Ullerslev som den første bad os sælge familiens hjem – og han havde endda ventet på, at vi skulle etablere os, husker Anders.

I dag formidler Danbolig Nyborg både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, og de seneste fire år har de været områdets mest sælgende ejendomsmæglerfirma med 90-100 handler om året.

 

Nært lokalkendskab
– Vi er opvokset i området og har et kæmpe netværk tilsammen, så derfor er vores nære lokalkendskab naturligvis en stor force, siger Kristina.

Lokalkendskabet betyder, at Danbolig-mæglerne har let ved at sætte en realistisk pris, og selv om konkurrencegenet og salgslysten er en del af drivkraften, så er den personlige kontakt og historien bag hver enkelt handel lige så vigtig.

– Det betyder noget for os, at vi kan hjælpe sælgerne videre med deres liv og samtidig give køberne et reelt billede af, hvad de kan se frem til – eksempelvis kan vi jo svare på, hvad der sker i nærområdet, i den lokale forening og forsamlingshuset, siger Kristina.

 

Tæt kontakt hele vejen
Den familiære stemning og jordnære tone koblet med professionel erfaring skaber tydeligvis tryghed og har trukket flere kunder til.

– For os handler det om et tæt samarbejde med sælgerne hele vejen, så en sag får ikke lov bare at ligge, siger Gitte, og Anders supplerer:

– Vi ringer før og efter fremvisninger, og vi holder statusmøde ca. en gang om måneden, så vi hele tiden er enige om, hvordan vi bedst sikrer en god handel.

Alle hos Danbolig har talegaverne i orden, men de er også vant til at lytte og sætte sig ind i de mange følelser, der ofte gemmer sig bag en handel.

– Det kan jo være skrøbelige situationer, når nogen må flytte fra drømmehuset på grund af skilsmisse eller efter at have mistet sit arbejde, og omvendt kan boligskiftet skyldes familieforøgelse eller særlige drømme i familien, der skal udleves. Uanset, så bliver vi en del af deres liv, mens vi har deres hjem til salg, forklarer Kristina.

 

Et stærkt team
Alle er forskellige i temperament, specialer og interesser, og det ser de kun som en styrke.

– Selvfølgelig har der været udfordringer, og vi har da taget nogle diskussioner i baglokalet, men det er netop det, der er med til at udvikle os og sikre løsninger, der kan passe mange forskellige kunder, siger Anders, og Gitte tilføjer:

– Vi har hele vejen været enige om, at vi siger tingene ærligt og behandler alle ordentligt og ligeværdigt, men ellers har vi ingen forkromede værdier.

De første otte år er gået rigtig godt for Danbolig-holdet. De har oplevet at hjælpe de samme familier med både at sælge og købe, og nogle kunder er kommet igen for at få solgt deres næste hus.

– Det giver en god fornemmelse, når kæden hænger sammen, og vi kan bevare forbindelsen, siger Anders.

Faktisk er flere kunder så glade for samværet, at de længe efter handlen kigger ind bare for at sige hej eller for at give is eller kage til Danbolig-teamet.

– De bedste handler er da, når sælgerne kommer til at savne os, og vi kan slutte af med et kram, siger Kristina med et smil og et nik fra kollegerne.

                       

danbolig.dk/butik/nyborg

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php