Vicedirektør fratræder i Svendborg Kommune

28. april 2009


29.maj er sidste arbejdsdag for vicedirektør Oluf Christensen, Svendborg Kommune. Han fratræder officielt sin stilling 31. juli., men afvikler ferie indtil da.
Oluf Christensen fratræder sin stilling som led i den organisationsændring som Svendborg Kommune er i gang med.


– Jeg har som medlem af direktionen i Svendborg Kommune selv været med til at anbefale den nye organisationsstruktur i kommunen. Det betød også, at min stilling som vicedirektør ville forsvinde. Derfor har jeg også hele tiden vist, at når den nye organisationsstruktur var gennemført, skulle jeg stoppe, siger Oluf Christensen.
– Oluf har ydet en meget værdifuld indsats i forbindelse med gennemførelsen af kommunalreformen. Han har senest været med til at tegne den nye organisation og deltaget aktivt i hele processen, der til sidst indebar, at hans stilling blev nedlagt. Der er derfor god grund til at takke Oluf for en stor indsats for den nye Svendborg Kommune, siger kommunaldirektør Erik Meldgård Bendorf.

Oluf Christensen kom til Svendborg Kommune fra en stilling som kommunaldirektør i Gudme Kommune i forbindelse med kommunalreformen. Han fylder 60 år til september.

Oluf Christensens fratræden markeres med en afskedsreception i byrådssalen på Svendborg Rådhus fredag den 29. maj kl.12.00

Yderligere oplysninger:
Erik Meldgård Bendorf 30 17 51 01
Oluf Christensen, 40 42 16 10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php