Fællesskab i det gamle hus på Færgevej

2. september 2018

 

Efter 10 år med hudplejeklinik på privatadressen Niels Juelsvej 13, tog kosmetolog Anja Winther sidste år i december den beslutning, at nu skulle der prøves noget nyt. Hun flyttede hele klinikken til den flotte gamle villa på Færgevej 3, hvor hun i nu godt og vel et halvt år har drevet sin klinik fra. Det skulle vise sig være en rigtig god idé.
– Jeg må sige, at det har været noget af en succes. Faktisk betyder det, at jeg nu udvider klinikken til et stort og lyst behandlerrum, og får således mere plads til butik med hudplejeprodukter, siger Anja Winther som også får plads til at dele rummet med andre.
– Man kan sagtens forestille sig at have en negleklinik eller fodklinik i forbindelse med udvidelsen, så man er meget velkommen til at kontakte mig, hvis nogen kunne tænke sig at blive en del af huset, siger hun.

 

Mere plads til hudpleje
En del af Anja Winthers idé med at flytte hudplejeklinikken til Færgevej 3 var også at skabe et hus med flere forskellige erhverv. At lave et fællesskab i det sjove gamle hus, hvor folk kommer i flere forskellige ærinder. Således er her i dag både en akupunktør/massør, en regnskabskonsulent og et Airbnb værelse med den skønneste sundudsigt på 1.salen.
– Vi har hver i sær vores egne domæner, og så er her nogle fællesfaciliteter som køkken og toilet, som vi ret hurtigt blev gode til at dele. Det er dejligt at mærke, hvordan huset summer af liv, smiler Anja Winther som har sin klinik i stueetagen.
Med 35 års erfaring har Anja Winther byens ældste hudplejeklinik, hvor hun blandt andet har specialiseret sig i ansigtsbehandlinger. Alle behandlinger om det er ansigt, hænder eller krop, foregår med naturlige, økologiske produkter, ligesom flere af de hudplejeprodukter man kan købe i butikken er uden parabener, parfumer og farvestoffer. For eksempel har hun netop fået den helt nye serie ’Comfort Skin’ i butikken, som er 100% vegansk. Herudover føres serier fra Amazing Space, Murice Messeque , Sothys og den amerikanske hudpleje serie Danne`Montague – King. Og så er der netop kommet en ny selvbruner fra b.tan og en ny serie fra divederna til farvning af bryn.
– Det bliver meget mere interessant at gå på opdagelse i butikken, når vi får mere plads efter behandlerrummet flyttes ind ved siden af i det nye rum, siger Anja Winther som også har fået en fast kostvejleder og personlig træner tilknyttet huset, og som tilbyder både individuelle samtaler og hold. Winthers kostvejledning og træning kan kontaktes på tlf. 28934884.

 

Laserklinik, linergist og et Airbnd værelse
Mulighederne er mange i det gamle hus på Færgevej og Anja Winther nyder samarbejdet med de andre lejere i huset.
– Vi skulle lige finde vores ben at stå på, og de helt rigtige mennesker at dele omgivelserne med, og det er lykkedes rigtig godt. Jeg har, ligesom på Niels Juelsvej, stadig en mobil laserklinik som kommer her hver 6.- 8. uge og udfører forskellige behandlinger som for eksempel fjernelse af uønsket hårvækst, sige Anja Winther som også stadig har tilknyttet en linergist, som tatoverer permanent makeup. Det kan være eyeliner, bryn eller læber. Hun kommer i huset ca. hver 2.måned.
Udover det mangfoldige hus på Færgevej 3, så er der noget ganske særligt at tilbyde på 1.salen – et lille hyggeligt værelse med sundudsigt og indrettet som Airbnb tilbud.
– Vi har allerede haft en masse spændende mennesker til at overnatte her henover sommeren. Det er rigtig hyggeligt og er med til at sætte ekstra kulør på huset, smiler Anja Winther.
Airbnb værelset kan lejes enten gennem Anja Winther eller på airbnd.dk.

 

anja-winther.dk


Anja Winther har succes med flytning af sin hudplejeklinik til Færgevej 3

 

ANNONCEBETALT iNDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php