Skyd genvej med akupunktur

2. september 2018

 

I flere tusind år har kineserne anvendt akupunktur som behandlingsform, og ifølge den traditionelle kinesiske forklaring genopretter akupunkturnålene kroppens normale energibalance gennem de såkaldte meridianer. 
Dorthe Svensson har uddannet sig efter Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), og har gennem mange år behandlet og smertelindret mennesker i alle aldre med akupunktur. Siden 2010 har hun haft Akupunkturhuset, som i dag har base på 1.salen i huset på Færgevej 3.

 

Det gør ikke ondt – overhovedet
Selvom akupunktur på mange måder adskiller sig fra den vestlige terminologi, så har flere fået øjnene op for den gamle kinesiske behandlingsform, hvor ultratynde nåle indsættes i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme.

Dorthe Svensson er uddannet akupunktør og massør og har specialiseret sig i at bruge begge behandlingsformer i en kombination, når hendes klienter konsulterer klinikken på Færgevej.
– Akupunktur er i dag et godt alternativ og supplement til den vestlige medicin, og er blevet en af de mest populære alternative behandlinger i Danmark. Jeg behandler eksempelvis mange kvinder for en række graviditetsproblemer som bækkensmerter, kvalme eller væskeophobning og så kan der også være gravide kvinder, som af forskellige årsager, skal have fødslen sat i gang. Der kan man med fordel give fødselsmodnende akupunktur, forklarer hun og viser en af de ganske små nåle hun bruger.
– Det er nemt at sige, men det gør faktisk overhovedet ikke ondt at få nålen stukket i, smiler hun.

Slip for hovedpinen eller ondt i nakken
Med uddannelsen som fysiurgisk massør har Dorthe Svensson en bred viden om anatomi og fysiologi. Det kan derfor være en rigtig god idé at give hende et besøg, hvis man døjer med smerter i for eksempel bevægeapparatet. 

– Ofte har det en god effekt, hvis man kombinerer massage og akupunktur. Vi oplever i stigende grad hvordan stress påvirker vores hverdag, og det er slet ikke ualmindeligt, at det kan sætte sig som smerter i for eksempel nakken, give hovedpine eller træthed. Fysiurgisk massage vil have en afslappende effekt på muskulaturen og genoprette den normale bevægelighed, og i en kombination med akupunktur oplever jeg ofte, hvordan mine klienter mærker forskel allerede efter den første behandling, forklarer Dorthe Svensson som løbende holder sig opdateret med nye kurser og efteruddannelse for at tilbyde den nyeste viden på området.

Du kan læse meget mere om de forskellige behandlinger Dorthe Svensson tilbyder på akupunkturhuset-svendborg.dk, hvor der også er mulighed for online-booking.

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php