Vin og mad-aften – kun for kvinder

3. september 2018

 

Hvilken vin gør sig bedst til en bearnaise-sauce, hvorfor er det godt at drikke champagne til fisk, og gør det nogen forskel, hvilket glas man drikker vinen af. Det kan man alt sammen blive klogere på – hvis man vel at mærke er kvinde. Det er nemlig Vinspecialisten Svendborgs egen vinklub for kvinder; VINIfera, som den 14. September fra kl.19 afholder endnu en aften med en spændende smagning og snak hen over bordet. Denne gang i samarbejde med Slagter Hvenegaard, der står for de små kulinariske delikatesser, som aftenens tema handler om – nemlig hvilke vine der går godt i spænd med forskellige smagsretninger af mad.

 

Rift om billetterne
Det bliver små lette anretninger – ja, måske endda meget simple smagsprøver, som kommer på bordet til VINIfera arrangementet, hvor der skal smages på både rødvin, hvidvin og bobler. 
Ideen med disse smagninger er at udbrede kendskabet meget mere til vin, og hvorfor oplevelsen bliver bedre af at drikke den rigtige vin til maden.
– Det betyder enormt meget for os i Vinspecialisten, at kunne rådgive vores kunder bedst muligt i valget af de rigtige vine. Så aftener som dem de holder i VINIfera, kommer der flere af, siger butikschef Simon Styrup, som dog må blive hjemme den aften – da arrangementet kun er for kvinder.

Det bliver Vinspecialistens egen sommelier, Anja Storm Larsen, som sammen med de tre andre kvinder i VINIfera: Christina Lund, Christina Jørgensen og Melanie Birch vil være aftenens værter. Og man forventer fuldt hus.
– Vi har altid helt booket til vores VINIfera aftener, så jeg vil anbefale at man melder sig til arrangementet hurtigt, siger Anja Storm Larsen og fortæller, at da de tidligere på året havde en gin-smagning kun for kvinder, var billetterne revet væk på no time. 
Tilmelding sker på VINIfera’s Facebook side.

 

Gå på opdagelse i dine smagsløg
Hvad er det tanninerne i vinen gør ved proteinerne i maden, eller syren ved fedmen? Det er nogle af de spørgsmål Anja Storm Larsen vil give svar på. For drikker man den ’forkerte’ vin til maden påvirker det hele den samlede smagsoplevelse.
– Jeg vil forsøge at give nogle gode råd og tip til valg af vine, og derfor skal vi smage forskellige madvarer med vine til. Man kommer ikke for at spise sig mæt, men for at gå på opdagelse i sine smagsløg. Det gør vi med 8-10 små serveringer, hvor vi taler om de forskellige vine, og drikker af Riedel glas som passer til vinene. Det er nemlig også en del af den fuldendte smagsoplevelse, at man drikker af det rigtige glas, smiler Anja Storm Larsen som glæder sig til næste VINIfera aften – kun for kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php