Samspillet og selvsikkert Svendborgkor gik videre i AllStars

25. april 2009


Den lokale opbakning er afgørende for Svendborgkoret i AllStars.
(Foto: mitsvendborg.dk)

UFO Yepha AllStars leverede varen et godt stykke ud over scenekanten, da koret i aftes på TV2 sikrede Svendborg at gå videre i AllStars sangkonkurrencen. UFO Yepha havde valgt at koret denne gang skulle synge nummeret “Toxic” – en giftig Britney Spears sag, som ved første indskydelse ikke umiddelbart ligger lige til højrebenet for et kor. Men som UFO Yepha tidligere har udtalt til mitsvendborg.dk, udvælges de numre som koret skal synge ikke nødvendigvis ud fra om numrene er specielt koregnede, men mere ud fra det gode beat, de frække rytmer og om nummeret er en musikalsk udfordring for koret. Og her må man sige at UFO Yepha AllStars formår at leve op til forventningerne. Det beviste de iaftes med en samspillet selvsikkerhed ud over det sædvanlige.


Farvel til Karen AllStars

Det store smil var ikke nok til at bringe Karen AllStars videre i sangkonkurrencen, og koret fra Helsingør blev i aftes stemt hjem af seerne. En ellers flot præstation af det gamle “Labelle” nummer fra 1974 “Lady Marmelade” gjorde tilsyneladende ikke indtryk nok på seerne til at lade koret fortsætte i programmet.
Der er nu fire kor tilbage i konkurrencen: UFO Yepha AllStars, Bamse AllStars, Steen AllStars og Tramp AllStars.

Det sang korene i det 3.AllStars-show:
UFO Yepha AllStars – Toxic (Britney Spears)
Bamse AllStars       –  Nine to Five (Dolly Parton)
Steen AllStars        –  Heroes (David Bowie)
Tramp AlStars        –  Mama Mia (Abba)
Karen AllStars        –  Lady Marmelade (Labelle)


Sanglærer fra Svendborg Luise Føns var i front med nummeret “Toxic”UFO Yepha var tydeligvis i topstemning op til showet iaftes. Efter AllStars showet tog rap-duoen direkte videre til Store Vega i København, hvor de afholdet koncert sammen med Jokeren.


Den lokale opbakning
Der er ingen tvivl om, at den lokale opbakning betyder meget for motivationen af Svendborgkoret i den videre vej mod sejren og de 250.000,- til Mødrehjælpen i Svendborg. Alt synliggørelse af UFO Yepha AllStars er derfor med til at give koret den oprejsning som de så ganske afgjort fortjener, når de kæmper for Svendborg i hård konkurrence med de øvrige 3 kor, som nu er tilbage i AllStars 2009.

Du kan blogge med koret og UFO Yepha her på mitsvendborg.dk, hvor du også kan se billeder, videoklip og links til alt hvad der rører sig i Svendborglejren.Svendborgkoret ved et karaoke arrangement i gågaden i Svendborg. Se billeder og videoklip
(Foto:mitsvendborg.dk)

Klik ind på: UFO Yepha AllStars på mitsvendborg.dk
Se også: AllStars scorer seerne

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

7 svar til Samspillet og selvsikkert Svendborgkor gik videre i AllStars

 1. Kim Barren
  25. april 2009 at 15:01

  Fint indlæg, Christian.

  Og i eftermiddags synger koret ved GOG-AAB kampen i Odense. Og i morgen er der på plænen på Høje Bøge, hvor FC Svendborg-Blokhus spiller k. 15.00

  Det ruller for UfoYepha og Svendborg Allstars.

 2. Anni Henriksen
  26. april 2009 at 21:04

  UFOYepha har det bedste kor i Allstars – det ruller virkelig for dem, helt enig. Lad os håde at koret får lidt mere lokal medieopbakning end vi har set indtil nu. Jeg har svært ved at få øje på andre steder hvor vi kan læse og følge med i koret end her på MitSvendborg.dk – men heldigvis kan vi jo så sige, at i virkelig formår at få det hele med – super.

  Glæder mig til fredag – og krydser fingrene.

  Anni

 3. 27. april 2009 at 13:20

  Hej MitSvendborg 🙂

  Jeg vil også gerne sige Tusind tak for jeres opbakning til koret! det er meget dejligt for os at vide at i følger os!! Vi krydser alle fingre for, at vi vinder og kan støtte mødrehuset!
  Gode tanker fra Luise

  P.s. Bare lige til orientering, det var “toxic” vi sang i fredags og ikke lady marmelade ;O)

 4. 27. april 2009 at 15:43

  Hej Luise

  Jamen du har da helt ret, selvfølgelig var det ikke “Lady Marmelade” i sang – den tabte jo! Der må have sneget sig en fejl ind da jeg skrev reportagen fra
  showet i fredags – tak for påmindelsen, det er naturligvis nu rettet.

  Vi ses på fredag – mitsvendborg.dk er naturligvis med jer.

  Med venlig hilsen
  Christian Dan Jensen
  http://www.mitsvendborg.dk

 5. Carsten V. Nielsen
  28. april 2009 at 12:50

  Tillykke Ufo Yepha AllStars. Det bliver bare bedre og bedre. Selvfølgelig vil vi gerne gøre alt det vi kan for at I går hele vejen – vi tager gerne mod idéer og forslag til spændende aktiviteter.

  Vi har f.eks.100 plakater her på bureauet, som vi gerne vil have ud og “arbejde”. Alle er velkomne til at hente en plakat, hvis I har gode idéer til hvor de kan sættes op, så endnu flere mennesker ser dem

  Har I kendskab / forslag til andre AllStars arrangementer, hører vi også gerne herom.

  Kontakt Turistbureauet, Centrumpladsen 4, tlf, 6221 0980, eller mail til turist@svendborg.dk

 6. Kim Barren
  29. april 2009 at 22:03

  Ja, det er jo tankevækkende, at de lokale medier endnu ikke har opdaget, at Ufo Yepha Allstars-koret er en god lokalhistorie på flere måder. Men der er jo en forklaring på at aviserne i Danmark – og det gælder også FAA og FS – dagligt mister læsere og abonnenter. På et tdspunkt finder de nok ud af, hvad det er læserne interesserer sig for.
  Det kunne bl.a. være Allstars og de lokale historier som de kunne afføde.
  Til gengæld glædeligt at mitsvendborg.dk er med helt fremme.
  Go for it UfoYepha Allstars. Svendborg er med jer.

 7. 2. maj 2009 at 12:01

  Hej allesammen…

  jamen medierne må gøre som de synes om (deres tab eller hvad skal man sige.. hehe) Dem der støtte UFOyepha allstars gøre det SÅ godt, og det er DET vi er glade for.. det er simplethen fantastisk… og vi takker for det.. NU skal vi bare vinde hele muligvitten!!!!!!!! KOM SÅ SVENDBORG!!!

  knus Bonnie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php