Nye kunder gør store øjne

28. august 2018

Therkel Rasmussen går op i, at alt fra fodtøj og fiskegrej til honning og hestefoder er i en god kvalitet hos Sibiriens Specialfoder – Jagt og Fiskeri.

 

Når du træder ind ad porten til den ombyggede svinestald på Sibiriensvej ved Kerteminde, ser du ud over pallevis af specialfoder til husdyr, kæledyr og vildtfugle. Går du få skridt ind i butikken, skyder to glasdøre op og inviterer til at træde ind i afdelingen pakket med fritidstøj, fodtøj og alskens udstyr til jagt og fiskeri. Alt sammen danske mærker i solid kvalitet.

Midt i butikken står Therkel Rasmussen bag disken og er ved at afslutte en handel, mens andre kunder står klar til at købe hundefoder, biobrændsel, en skjorte eller måske en træpille-grill. Hyggesnak og et lunt smil er der altid plads til, og når nogen spørger om råd, er Therkel glad for at forklare.

Hans far, Poul Rasmussen, begyndte fodersalget i 1994. Butikken stod klar i 2002, da Therkel blev ansat, og i 2008 overtog sønnen forretningen.

 

Det må godt være specielt
– Det er altid sjovt at sælge noget anderledes, som nu træpille-grillen, der til forskel fra gasgrillen kan indstilles på grader og er termostatstyret, men samtidig kan du få røgsmagen – afhængigt af den træsort, pillerne er lavet af, fortæller Therkel.

– Den klarer fint en gang pulled pork, men min egen favorit er dyresteg af dådyr, siger han og afslører sin store jagtinteresse.

Tiden til jagt er nu begrænset, for Therkel klarer butikken selv hele ugen og får kun hjælp til regnskabet af landboforeningen. En vognmand sørger for at køre biobrændsel ud, når det er større partier, og ellers kommer de fleste ud til Sibiriens Specialfoder for at hente varerne selv.

 

Noget anet end nettet
For Therkel er det vigtigt, at den personlige service og betjening kan noget andet end nethandlen.

– De fleste står med åben mund og store øjne, når de ser butikken for første gang, og de opdager, at her faktisk er meget at komme efter, selv om man hverken har dyr eller er jæger eller fisker, siger Therkel.

– Hvis man kan lide at komme ud i naturen eller gerne vil have mange fugle i sin have, kan man finde mange ting her, som kan gøre oplevelsen større, siger han.

Der er ikke mange pauser til at få sat på plads, for med korte mellemrum knaser det i ærtestenene, når endnu en kunde triller ind på gårdspladsen.

 

sibiriens.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php