Det behøver ikke være dyrt, når bilen skal på værksted

24. september 2018

 

Det er svært at forestille sig et autoværksted, som ovenikøbet kan servicere alle bilmærker, have priser som ligger mellem 20-40% under den pris, som man normalt vil skulle give på et autoriseret værksted for det samme udførte arbejde. Og når den fulde garanti samtidig følger med, så vil mange nok sige det er løgn. Det er det bare ikke. Det er Skorstensgaard et levende bevis på. Siden 2009 har den danske værkstedskæde serviceret flere end 108.000 danske personbiler, været nomineret til Entrepreneur of the Year i 2014 og kåret som Gazellevirksomhed af Børsen. Så de har alt mulig grund til at være stolte hos Skorstensgaard.

Tyske værkstedspriser
Den 2.maj åbnede Skorstensgaard et 900 kvadratmeter stort værksted på Grønnemosevej 20 i Svendborg. Manden som står bag forretningen i Svendborg hedder Martin Hansen Egehav, og han er afdelingschef og partner i Skorstensgaard Svendborg. Der er 15 afdelinger i hele Danmark og alle kører fuldstændig efter samme koncept, så uanset om man kører ind på værkstedet i Esbjerg eller i Svendborg, så er det samme oplevelse man får.
– Vi har ingen fanzy og dyrt indrettede bygninger nogen steder. Ingen designmøbler eller arkitektlamper i kundemodtagelsen. Til gengæld er vi toptunede på værkstedet med den nyeste teknologi, som gør, at vi kan servicere hvilket som helst bilmærke. Det er det, som konceptet bygger på, og derfor vi går ud med vores unikke priskoncept, som vi med et glimt i øjet kalder for ’tyske værkstedspriser’, fordi de er lige så lave som på tyske autoværksteder forklarer Martin Hansen Egehav og tilføjer, at hver 10.kunde hos Skorstensgaard tidligere har taget turen over grænsen for at få bilen serviceret.
– Kommer man hos os med et skriftligt udspecificeret tilbud fra et autoriseret værksted i Tyskland, så matcher vi prisen. Det samme gør sig gældende med et tilbud fra et autoriseret værksted i Danmark, hvor vi garanterer, at vi lægger os minimum 20% under prisen. Det sparer både tid og sikrer danske arbejdspladser, siger Martin Hansen Egehav som har et godt lokalkendskab, da han er født og opvokset på Tåsinge og udlært mekaniker hos Bjerreby Autoservice.

 

Helt fremme på udstyr
Teknologien i nye biler kræver i dag, at man er fuldt opdateret i alt det nyeste. Er man ikke det, så kan man ikke konkurrere på værkstederne i autobranchen. Det er derfor højt på dagsordenen hos Skorstensgaard og hos Martin Hansen Egehav, at medarbejderne på værkstedet altid er 100% opdateret.
– I vores branche kræver det, at man har dygtige faglærte folk på værkstedet. Kunderne er vores vigtigste omdrejningspunkt, og vi skal altid være deres garanti for, at deres bil er i helt trygge hænder hos os. Derfor har vi stor fokus på efteruddannelse af vores gode mekanikere, så de er helt ajourført med den nyeste teknologi. Vi skal kunne håndtere alle bilmærker, og derfor er vores testbænke og specialudstyr på værkstedet i absolut topklasse. Vores kunder forventer naturligvis den samme høje faglighed, som man får på de autoriserede værksteder, så det giver vi dem – blot til en helt anden pris, siger Martin Hansen Egehav.

 

Værksted i vækst
Da Skorstensgaard åbnede i Svendborg i maj var det med fire mekanikere på værkstedet og Martin Hansen Egehav som chef, men det skulle ret hurtigt vise sig, at det langt fra slog til i forhold til kundetilgangen. Det nye værkstedskoncept blev en så stor succes i Svendborg, at der både blev installeret flere lifte på værkstedet og ansat flere folk.

– Det er gået over alt forventning, og for at vi kan følge med på værkstedet, og ikke give kunderne unødig lang ventetid, så ansatte jeg flere mekanikere. I dag er vi således 10 mand heraf to lærlinge, fortæller Martin Hansen Egehav som også har et hjerte der banker både for faget og i at tage et socialt ansvar.
– Jeg kan slet ikke forestille mig, at et værksted som vores, ikke skulle have lærlinge. Derfor har vi to gode unge mennesker i lære og der er en mere på vej, siger han og fortæller samtidig, at de også har en dygtig syrisk flygtning på værkstedet.
– Eiad er kommet hertil fra Syrien, hvor han arbejdede som mekaniker. I dag er han hos os som led i at blive integreret i vores samfund. Han taler ikke 100% dansk endnu, men går på sprogskole en gang om ugen, og så har han en fast svend tilknyttet, som hjælper ham med det danske sprog – og værkstedshumor, smiler Martin Hansen Egehav.

skorstensgaard.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

2 svar til Det behøver ikke være dyrt, når bilen skal på værksted

  1. Heine Brsø
    26. september 2018 at 09:40

    Ja, han er da en rigtig “skrankepave” — altså een af de go’e

  2. 25. november 2018 at 20:41

    Ja, han er da en rigtig skrankepave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php