Forårs Sæsonen i Poetry Slam slutter med manér!

27. april 2009


www.psfyn.dk

Så er vi ved at nærme os afslutningen på den første forårssæson med Poetry Slam. Sæsonen har været sublim, med mange besøgende, mange debutanter og i det hele taget en meget levende scene for Poetry Slam. Onsdag aften i næste uge  (29. April) vil vi for første gange prøve at have et tema slam i første runde, for at se om dogmatiske bindinger på de optrædende kan virke inspirerende. Og samtidig fortsætte med vores kontante og kunstneriske præmier til vinderen.
Længere fremme i horisonten kan vi afsløre at biblioteket i Maj måned holder et Poetry Slam arrangement, at vi forhåbentlig skal være med til Svendborg Festdage i efteråret og at en CD udgivelse til efteråret begynder at falde på plads. Så selvom foreningen kun er et år gammel, så går det over al forventning. De unge i Svendborg vil og kan mere end bare Crazy Daisy og knallerter og det er rigtig fedt at følge med i. Vi håber på at folk vil komme til de sidste to arrangementer og at vi så får samlet gode kræfter til efterårssæsonen.

Digtere er hotte!

Hvorfor Poetry Slam? Fordi en almindelig digtoplæsning på en café eller et bibliotek kan tiltrække 30 til 40 publikummer, men et Poetry Slam kan  fylde Lille Vega i København. I poetry slam konkurrerer digterne om at være den bedste, men det er publikum, som giver point til hver enkelt og dermed bestemmer, hvem der bliver kåret som aftenens vinder. Hér er gode anmeldelser oglitteraturpriser ingen garanti for succes – det er udelukkende publikums dom som er afgørende. Poetry slam er en særlig blanding af stand up comedy, digtoplæsning og performance. Populært sagt er det stand up for folk, der synes stand up er plat – og digtoplæsning for folk, der synes, digte er kedelige. Så spids ørene og kom ned og bedøm de unge litterater – eller tilmeld dig selv og vis dem hvordan en ged skal barberes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php