Det første år med mitlangeland.dk – MAGASIN

6. oktober 2018


Download mitlangeland.dk – MAGASIN, okt.2018

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør – mitlangeland.dk – MAGASIN

 

For præcis et år siden fik langelænderne et helt nyt magasin ind ad brevsprækken med den første udgivelse af mitlangeland.dk – MAGASIN. Jeg lovede i min første leder, at bladet skulle blive et nyt frisk pust til øen, og at det først og fremmest skulle være langelændernes eget blad, hvor de tætte relationer til lokalbefolkningen, den lokale forankring i nærmiljøerne og de gode historier fra hele Langeland, skulle være den bærende kraft. Det må siges er lykkedes, og derfor skal der herfra lyde en stor tak til alle jer som har medvirket til at gøre mitlangeland.dk – MAGASIN til en succes. Det være sig journalisterne ude i marken, de to fantastiske kvinder, Dorte og Lene, i Ørstedsgade i Rudkøbing, som sammen med vores mange gode lokale annoncører, sikrer det økonomiske fundament i bladet, og – ikke mindst – til alle jer på øen, som har ladet os fortælle jeres vidunderlige historier.

Det var ikke uden sommerfugle i maven, da vi søsatte det første mitlangeland.dk – MAGASIN i oktober sidste år. Det skulle ikke være en konkurrent til Øboen eller Fyns Amts Avis, som vi jo deler samme hus med, men i stedet et helt nyt langtidsholdbart produkt til langelænderne på lækkert glittet papir. Redaktionslinjen skulle være med fokus på den gode lokalhistorie i 2-4 udgivelser om året, og så åbnede vi en helt ny dør til erhvervslivet på Langeland med det som på godt klingende dansk hedder: native advertising – annoncebetalt indhold.
Allerede i den første udgivelse præsenterede vi nogle af disse spændende erhvervsprofiler fra hele Langeland, hvor vi i samarbejde med de lokale virksomheder og butikker fortalte de gode historier fra erhvervslivet på øen. Vi har været bredt omkring, og besøgt både guldsmede, landmænd, en slagter, en bank, et apotek og et gods med en økologisk cafe’. Og det fortsætter denne gang med gode historier fra erhvervslivet, hvor vi blandt andet har været hos en keramiker, en tømrer, en fiskehandler og et byggemarked.
Jo, der er sandelig mange gode historier derude at fortælle, og kan vi hjælpe med at skabe vækst på Langeland ved at fortælle dem, ja, så gør vi det naturligvis med både glæde og engagement.

 

God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php