Funky Fødselsdagsfest på Hansted

30. april 2009

 Præsenterer:


Jet Z – lokale funk-rødder spiller på Hansted på fredag den 1.maj
www.jetzband.dk

På fredag den 1.maj fejrer musikværtshuset Hansted i Vestergade 2 års fødselsdagsfest. Og hvad kan være mere perfekt til en sådan lejlighed end at alliere sig med det lokale funk-rock orkester Jet Z – og dermed få lavet en ordentlig fest fra starten af.
Som sagt – så gjort, Hansted og Jet Z er klar til at holde en funky fødselsdagsfest med gæsterne den 1.maj, og du skal nok regne med at komme i god tid og gemme vintertøjet af vejen – for det bliver svedigt!


Jet Z består af 4 sydfynske musikere, samt en enkelt fra Sønderborg, som alle er kendte ansigter fra det svendborgensiske musikliv i gennem efterhånden rigtig mange år. Trommeslager Per Vincent og bassist Ole Dorf udgør den fundamentale bund i orkestrets mangfoldighed af spændende musiksammensætninger, og med bandets rytmegourmet Jens Rossen på percussions og saxofon, skal der ledes langt efter mere farverige udfoldelsesmuligheder på dansegulvet. Keyboardspiller, sønderjyde og ex. AllStars-stjerne Nis Kaare Hansen, sørger for god ro og orden – og et funky stueorgel, og i front uddeler Christian Jensen Rock `n roll lussinger igennem sin guitar, understøttet af en vokal som nok skal få folk mast igennem “Sold-Out” skiltet på hoveddøren.
Musikken tager sit udgangspunkt i god dansemusik, og bandet bevæger sig rundt om kunstnere som: K.C. and the Sunshineband, Stevie Wonder, The Temptations, Tower of Power, Dobbie Brothers og Ray Charles.

Jet Z kan opleves fra kl.23.30
Fri Entre´

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php