Børne- og familieshow i efterårsferien i Svendborg Bycenter

10. oktober 2018

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Der bliver sjov og ballade i Svendborg Bycenter i efterårsferien, når centret får besøg af både Sherif Haps, Lasse Langfod, Hr. Plys og tryllekunstneren Henning Nielsen fra ’Danmark har talent’.

– Vi glæder os meget til at invitere hele familien til fire dage med gratis Børne- og familieshow på torvet i Svendborg Bycenter onsdag, torsdag, fredag kl.14:30 og lørdag kl.11, siger marketingkoordinator Jens Mikkelsen.


Underholdning i fire dage
Det er bycentrets centerforening der inviterer, og der bliver underholdning for børn i alle aldre og bestemt også for de voksne. Ikke mindst lørdag, hvor tryllekunstneren Henning Nielsen laver magi med et glimt i øjet. De fleste kender ham fra TV2’s Danmark har talent, hvor han tog hele landet med storm og løb med en flot 3.plads. Det er den 20.oktober kl.11 man kan opleve ham optræde.
Fredag den 19.10. kl.14:30 er det den verdensberømte underholder fra Lalandia, Hr.Plys, som både gir’ den som tryllekunstner og som bugtaler. Det bliver uden tvivl meget underholdende.

Også om torsdagen den 18.10. kl.14:30 er der magi på scenen, når Lasse Langfod giver ballonshow. Efter showet laver han også flotte ballondyr til børnene.

Børne- og familieshowet starter onsdag den 17.10. kl.14:30 hvor Danmarks skøreste cowboy, Sherif Haps, kommer med sin trofaste følgesvend Guffe og gir’ den hele armen med tryllerier, bugtaleri og sange – ja, faktisk i en duet med Gribben Guffe.

Hvert show er på 30 min. Hvorefter kunstnerne giver sig tid til selfies og meet n’ greet på scenekanten. Glæd dig til det store Børne- og familieshow i efterårsferien i Svendborg Bycenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php