mitsvendborg.dk siger tak for i år

23. november 2018


Download mitsvendborg.dk – MAGASIN, dec.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør – mitsvendborg.dk 

 

Kære læser

Tak for et forrygende år i selskab med alle de gode historier vi har kunne dele med jer i mitsvendborg.dk – MAGASIN.
Årets sidste udgivelse er nu på gaden, så i løbet af de næste dage vil du kunne finde magasinet i stort set alle kroge af Svendborg. I butikker, på cafeer, i venteværelser, på kontorer, i frokoststuen, mellem reolerne på lageret og alle tænkelige og utænkelige steder hvor svendborgenserne har deres færden.
Det er nemlig det, som er sjovt ved mitsvendborg.dk – MAGASIN – man ved som regel, hvor man kan finde det henne – og så overraskes vi alligevel, når det pludselig popper op. 

Det sker, at jeg får henvendelser fra folk, som ikke får magasinet hjem i brevkassen med posten. Dette er som regel fordi man har et ‘Nej tak til reklamer’ på brevkassen, og da mitsvendborg.dk – MAGASIN jo også er platform for vores gode handels- og erhvervsliv, så hører det ind under en publikation som indeholder reklamer. MEN – fortvivl ikke. Du kan altid få magasinet helt gratis lige til døren ved at tilmelde dig NejTak+ på minetilbud.dk
Du kan også hente alle tidligere udgivelser lige her, samt finde de mange artikler gennem årene her på mitsvendborg.dk, og med ganske få klik dele med resten af verden – naturligvis. 

 

På gensyn i 2019 – hvor vi kommer med første udgivelse i februar.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php