Helt tæt på Bowie

24. november 2018

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Kom helt tæt på kunstneren, stilskaberen, modeikonet og stjernen David Bowie, når musikfortællingen BITES of BOWIE spiller nedslag fra hele Bowies fascinerende karriere og i ord, billeder og livemusik viser, hvorfor fænomenet Bowie har sat så markant et aftryk på vestlig populærkultur.

 

Ole Dorf, på fjerde årti bassist fra Svendborg, er gennem tiden hørt og set iblandt et utal af orkestre og genrer – og nu og her som sanger, fortolker og fortæller af Bowies liv og virke.
– Jeg blev væltet omkuld, da jeg som 11 årig første gang blev præsenteret for Bowie. Det var gennem en vens storebror, og fra første øjeblik blev jeg opslugt og storfan, fortæller Ole Dorf.
De første greb på guitaren, julegaven i starten af 70´erne, blev som det første ”næsten” til Bowiesange. Kærligheden til idolet har varet ved.

Med inderlig lyst hylder Dorf sit idol, og deler sin viden, som Danmarks unikke Bowie-fortolker. Han fremfører helt personlige fortolkninger af nogle af Bowies bedste og vigtige sange – og med ønske om at få det ud til hele landet! 

Flankeret af nogle af landets bedste musikere, Peter Kohlmetz Møller, Hammondorgel & klaver og Rasmus Fribo, saxofon, guitar & keys, vil publikum opleve Bowies musik åbne sig og vise, hvorfor Bowie var en sangskriver i verdensklasse.

BITES of BOWIE en musikfortælling, hvor livemusik, visualisering og foredrag smelter sammen til en underholdende og lærerig totaloplevelse, som kan nydes både af bowiekendere og af folk uden kendskab til David Bowie.

 

BITES of BOWIE en musikfortælling har premiere på Spillestedet Harders fredag d.7.december kl.21 Forsalg: kr.87 pris/dør: kr.100. info:www.harders.nu – facebook.com/musikfortaelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php