Gør en god hurtig handel hos Humlegaard

25. november 2018

 

En sølvfarvet Toyota Avensis stationcar fra 2011 kører ud ad indkørslen netop som jeg ankommer til Humlegaard Automobiler A/S på Nyborgvej 271 i Svendborg. I bilen sidder familien Hansen. De har netop købt deres nye brugtvogn, så de er glade i dag.
Inde på pladsen står Klaus Jørgen Humlegaard. Han er også glad i dag, for han har netop lavet en god handel med familien Hansen, hvor deres brugte bil er indgået i handlen med Toyota Avensis’en. 

 

Familiebiler er et hit
Klaus Jørgen Humlegaard har handlet brugte biler siden 1988, og i langt de fleste af årene fra adressen på Nyborgvej 271-273. Det er også her han har sit klargøringsværksted og det lille kontor, hvor han og hustruen Kirsten i dag driver forretningen sammen. 
Der er i gennemsnit altid 40-50 brugte biler til salg hos Humlegaard Automobiler A/S. De står alle linet op i tre rækker lige ud til Nyborgvej, og man kan altid finde en bil som passer til ens behov fra de næsten fabriksnye til ældre klassikere, der endnu har mange kilometer foran sig.

Udvalget er rigt og priserne ligger mellem 7.000 og 250.000 kroner. Man kan således både køre derfra i en Audi A3 fra 2012 til lige under 140.000 kroner eller en Citroën Xantia fra 1996 til knapt 13.000 kr. Alle biler kan ses på humleauto.dk med billeder og specifikationer. Det bliver nærmest ikke mere nemt at gå til.
I øjeblikket er det især familiebilerne som er et hit, og det kan der være en helt særlig forklaring på, når man spørger Klaus Jørgen Humlegaard.
– De helt små biler var ret populære for et par år siden, men nu er det de lidt større familiebiler der sælges flest af. Jeg tror det skyldes, at mange opdager, at man faktisk får ret meget mere bil for pengene ved blot at gå op i en lidt større model, siger Klaus Jørgen Humlegaard og Kirsten tilføjer: – og så har vi jo som oftest træk på bilerne hos os eller et sæt vinterdæk, som man jo er en ekstra udgift, når man køber en ny bil, siger hun.

Kvinderne får det sidste ord
Alle biler der er til salg ud til Nyborgvej er klargjort, og i princippet kan man i langt de fleste tilfælde få plader på med det samme og køre væk i sin nye bil efter handlen. Humlegaard Automobiler A/S kan indregistrere bilen på stedet og har nye nummerplader på lager.
– Vi har mange gode og hurtige handler, og det hører ikke til sjældenhederne, at de samme kunder kommer igen. Det tager vi som et udtryk for, at folk er tilfredse med den handel de gør med os, siger Klaus Jørgen Humlegaard og Kirsten nikker med et smil på læben.
– Det er lidt sjovt at tænke på, at det i de fleste tilfælde er kvinderne som får det sidste ord, når den nye familiebil skal erhverves, smiler hun.

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php