Den perfekte julegave

26. november 2018

 

Få en fællesoplevelse med alle din kære, dine venner eller kollegaer, som er ud over det sædvanlige. Forestil jer, at hverdagen for et øjeblik forsvinder, og I møder historier, I både kan smage, se, høre og mærke. Det bliver nu muligt, her i Svendborg. Bag forestillingen står Det Reumert nominerede sART danseteater med koreograf Sofie Christiansen i spidsen.

Denne gang bliver maden hovedpersonen i projektet. Maden sammensættes af Benny “Mr. Superfood” Madsen, tidligere michelinkok hos Gordon Ramsey i London, som skal være med til at forvandle historier fra Svendborgenserne til smagsoplevelser. 

Rammerne er det nye Svendborg Forsamlingshus (stiftet af Josefine Ottesen). Huset bliver forvandlet både inde og ude af scenografen Luise Midtgaards fantastiske sanselige universer, i samarbejde med Alaya Riefenstahls finurlige kostume univers. 

Ud over fantastiske smagsoplevelser er forestillingen tilsat ny livemusik skabt af musiker Anders Ringgard fra bandet Basco, som fik en DMA for årets Folk udgivelse 2017 og årets opera performer 2017 Karin Norinder. Publikum vil møde den lækre spanske moderne danser Carlos Rodas og lydinstallationer af lydkunstner Tine Louise Kortermann, som modtog publikumsprisen, for et af hendes værker, under HC. Andersen festivalen 2015. 

Forestillingen kommer til at kører i fire timer i træk og som publikum kan man købe billetter til to forskellige starttidspunkter. Et ophold kan vare mellem en, to eller måske tre timer, men skal opleves i eget tempo, med mulighed for at dykke ned i sanseligheden og opleve frydefulde øjeblikke af nærvær. 

sART har siden begyndelsen i 2013 haft samarbejdet og fusionen af flere kunstarter, som præmis. Med denne forestilling har Sofie Christiansen virkelig udfordret sig selv som iscenesætter, og håber også på at udfordre publikum, til at være endnu mere tilstede i nuet med dette projekt.
Billetprisen dækker over et måltid, hvor i samtidig bliver berørt, bevæget og underholdt af fantastiske kunstnere, uden forstyrelser. Kan købes på www.sartdanseteater.dk 

PRIS’er:
280 pr. Person i løssalg
240 pr. Person i Early Bird kampagne frem til nyta
̊r. (kodeord: synapser) 240 kr pr. person ved 10 stk 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php