Let There Be Rock

25. november 2018

AC/DC tribute-orkestret Bad Boy Boogie giver koncert på Arne B lørdag den 1.december

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

’Lad der blive lys’– sagde Gud, da Jorden endnu var øde og tom, og urdybet lå hen i totalt mørke. Således var arbejdsdagen skudt i gang for den næste uges tid, hvor alting skulle blive til.For efter sigende skulle Gud have skabt jorden og universet på seks dage, og tog en velfortjent slapper på den syvende dag. Om det var på en slapperdag en søndag at rock-gutterne i AC/DC i 1976 på et hotelværelse i Australien har bladret i Bibelen, og på de første sider i 1.Mosebog – 1.Kapitel fundet inspirationen, da de skrev ’Let There Be Rock’ til albummet af samme navn fra juni 1977, skal stå ubesvaret hen. Men teksten efterlader en vis parallel og eftertanke til skabelsen af noget stort. 

 

Let There Be light.
Let There Be sound.
Let There Be drums.
Let There Be guitars.
– Let There Be Rock ..

Rock’n’roll musikken, som spirede i starten af 50’erne, blev begyndelsen til det hele. Alt moderne musik vi lytter til i dag, har sit udspring et eller andet sted i Rock’n’roll. 

For nogen er det en livsstil – ja, måske ovenikøbet en form for helligdom. Man kan ikke helt beskrive ’hvad’ der sker eller ’hvorfor’ det sker – det sker bare. Den magiske, fortryllende, ejendommelige og på alle måder dragende tiltrækningskraft Rock’n’roll i alt sin enkelthed og storhed på samme tid indeholder, er og bliver udødeliggjort.
Mozart, Duke Ellington, Elvis Presley, Led Zeppelin og AC/DC. På den eller anden måde er der en tråd som binder dem alle sammen.

 

Smagen af Rock’n’roll
Lørdag den 1.december er der Rock’n’roll-fest på Arne B i Svendborg. På plakaten står der Bad Boy Boogie, og hvis nogen skulle være i tvivl, så handler det den aften alene om AC/DC. Ikke alene bliver aftenen en hyldest til de australske rock-koryfæer, som siden starten af 70’erne bragte det hele et skridt videre, og har fået cementeret deres navn og stil fast som det vi kender som Hard-Rock. Det bliver også en aften, hvor der lægges op til et brag af en rock-fest, med alt hvad hertil hører ..

Bad Boy Boogie er Svendborgs lokale AC/DC tribute orkester, som ligesom de mange, mange andre rockmusikere i hele verden der hylder AC/DC, lægger stor vægt på, at være så tro mod originalen som muligt. Således vil man opleve et orkester, som først og fremmest formår at skyde den godt og grundigt af, og samtidig skabe et så autentisk lydbillede at man næsten tror det er løgn. Hver eneste lille detalje er der kælet lidenskabeligt for. Lyden, udtrykket, attituden, smagen og duften af Rock’n’roll.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php