Meget mere end et varehus

29. november 2018

Varehuschef Lars Madsen ønsker, at det skal være en særlig oplevelse at handle i Kvickly Storcenter.

 

Passion for håndværket, sans for detaljen, bred faglig viden og lysten til at dele det med alle os der handler her, er varemærket for Kvickly Storcenter i Vestergade 167 i Svendborg. Og det er ikke ’bare’ et varehus ligesom andre man besøger. Nej, det virker nærmest som en lille handelsby man går rundt i, med specialvarer på hylderne, spændende små oaser med inspirerende ting til daglighandlen, en frodig grøntafdeling, hvor her også er rige muligheder for at gøre sig både økologiske og bæredygtige indkøb, her er et bredt udvalg af vin, spiritus og specialøl, cykler, tøj og grilludstyr – kort sagt et mangfoldigt varehus som rækker længere end man umiddelbart tror. Man kan få det helt almindelige, som er nødvendigt i enhver husholdning – og det som vi ikke finder ret mange andre steder. Og så er her butikkerne i butikken – slagteren, bageren, kiosken, og blomsterafdelingen. Alle noget helt specielt og med fagligt uddannet personale. Og netop fagligheden er noget de vægter højt hos Kvickly Storcenter.
– Vi ønsker, at vores kunder skal have en særlig oplevelse, når de handler hos os. Det skal være noget andet end andre steder, og derfor forsøger vi hele tiden at gøre en forskel, lytte til kunderne og investere i fremtiden, siger Lars Madsen som er varehuschef i Kvickly Storcenter.

Der bor en bager
En af de nye investeringer i varehuset oplever man lige i det øjeblik man træder indenfor. Hele forområdet er i november blevet ombygget, hvor bager, kiosk og grill har fået et løft og er blevet mere strømlinet i design og udtryk. Og det er ikke kun det visuelle som har fået et løft. Man vil opleve hvordan varehuset i højere grad tilgodeser kundernes behov for indkøb morgen-middag-aften.
Bageren er det første sted man mærker forskellen. Den ligger nu lige indenfor døren, og gør det således nemmere at hente sit brød – ikke mindst om morgenen.
Mange er måske ikke klar over det, men Kvickly Storcenter har sin helt egen bager i huset, som er i gang fra omkring ved 4-tiden om morgenen. Det er jo sådan noget bagere gør.
Brødet bliver nemlig bagt præcis som det skal og efter gode håndværksmæssige traditioner. Efterspørgslen er stor på forskellige typer brød, både dem af surdej, de italienske, rugbrødene, de rustikke og de hvide brød og boller. Ens for dem alle er, at de bliver æltet og kælet for i bageriet, hvor her udover bagermesteren både er bagersvende, elever og en konditor.
– Vi glæder os meget til at kunne tilbyde kunderne endnu mere med BrødCooperativet, som Coop’s nye koncept hedder, og som bliver rullet ud flere steder i landet. Nyt inventar, ny emballage og nye spændende produkter skal medvirke til at gøre oplevelsen af at handle hos os til noget ganske særligt, siger Lars Madsen.

 

Gang i røgeovnene
Med det nye Kvickly-koncept, BrødCooperativet, bliver der en mere ren linje mellem de tre butikker i forområdet; bager, grill og kiosk. Grillen får flere spændende to-go produkter, som f.eks. mini-pizzaer og små lækre paninier, og kiosken vil have de varer man lige skal have med sig i farten, som f.eks. dagens avis, magasin eller lottokupon.

Der sker også nye ting hos slagteren i Kvickly Storcenter. Coop giver mulighed for at de enkelte varehuse kan investere i nye tiltag og forbedringer i butikken, og varehusets egen lokale bestyrelse har derfor søgt og fået midler til indkøb af en ny røgeovn til slagteren.
Efterspørgslen på gode røgvarer er nemlig så stor, at slagtermester Kenneth Hinge og hele hans slagterteam, nu kan glædes over, at der er hele to røgeovne i gang i slagterafdelingen.
– Lige nu er der fuld gang i røgeovnene med hjemmelavede spegepølser og slagterens egen julepølse i naturtarm med portvin og æble, smiler Lars Madsen og uddeler roser til hele personalet i Kvickly Storcenter.
– Det er jo vores gode medarbejdere som gør det til noget særligt at handle hos os.

 

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php