Nyd julemaden og tænk dig slank!

7. december 2018

 

Mange frygter vægten efter jul og nytår.
Prøv i år, at tillade dig selv, at nyde det du vælger at spise. Ikke sådan at du bare smæsker dig i alverdens søde og fede sager… men at nyde, er nu en gang sundere end at ærgre sig over det man alligevel spiser!

 

AF SUSANNE GREGERSEN, helhedsHUSET

 

Alverdens slankekure, kan nok betyde, at man tabe nogle kilo, men som oftest tager man det hele på igen.

 

Det handler om tanker!
Kunne det ikke være fantastisk at ændre sin måde at tænke på, og deraf smide nogle kilo? 

Jeg har set mennesker, der har prøvet alle tænkelige kure uden varigt vægttab – pludselig finde en vej, der både gør dem gladere og slankere.

 

Positive tanker.
Prøv at droppe kalorietællingen og den dårlige samvittighed, og se nærmere på de tanker og følelser, som får dig til at overspise eller vælge mange søde sager.

 

Lyt til din indre stemme og reflekter over, hvad den egentlig siger. Læg mærke til, hvad du ”bruger” maden til. Er det som trøst – er det mod ensomhed eller kedsomhed… Er det når du er glad eller ked?
Der ligger overbevisninger bag de tanker du har om mad. Når du har fundet dem, er det muligt at ændre dem, så de støtter dit vægttab og din sundhed.

 

På den måde vil du kunne tænke dig slank og samtidig nyde de ting du elsker at spise til jul – og alle andre tider på året. For det er som bekendt ikke det du spiser mellem jul og nytår, men mellem nytår og jul, der gør en forskel for din vægt.

 

Gør det selv eller få hjælp
Motivation, sunde strategier, viden om kost, søvn & motion, personlig udvikling og mental afslapning, er noget af det, der indgår i helhedsHUSETs slankeforløb: Slut fred med din krop, der starter på et lille hold til januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php