Stjæler vi fra hinanden?

6. december 2018

(Foto: work2gether.dk)

 

AF RUNE RASMUSSEN

 

Bliver Svendborgs nye kontorfællesskab, Work2gether i Tinghuset, konkurrent til Fremtidsfabrikkerne og andre kontorfællesskaber i byen? Det er ofte det første spørgsmål, jeg får, når jeg møder folk i arbejdsregi.

Men spørgsmålet bygger på en misforståelse, som jeg gerne vil mane til jorden med det samme. For vi er ikke konkurrenter. Tværtimod. Vi er nemlig overbeviste om, at jo flere vi er, som arbejder for at fremme erhvervslivet i Svendborg, jo bedre.   

Vi har en fælles mission. Vi vil skabe udvikling i Svendborg. Vi vil styrke iværksætterne, de selvstændige, de små- og mellemstore virksomheder.

 

Men vi har afgjort også vores forskelle. Mens de kommunale fremtidsfabrikker hjælper iværksætterne godt i gang via kurser, workshops og kontorpladser i en begrænset periode, er Work2gether i Tinghuset et privatejet kontorfællesskab for etablerede freelancere og virksomheder, hvor man kan blive, så længe man vil.

Hvis Fremtidsfabrikken er første skridt for iværksætteren, kan vi være det næste.

Derfor ser vi også Fremtidsfabrikken som en god kollega og en vigtig medspiller. For vi mener oprigtigt, at det er så enkelt, at jo flere start-ups og nye virksomheder, som får en god start i fabrikkerne, jo større chance er der for, at vi får flere nye og spændende virksomheder i Svendborg. Og her i Tinghuset er vi klar til at gribe iværksætterne, når de er klar til at forlade fabrikkerne for at stå på egne ben i erhvervslivet.

I Work2gether ønsker vi at være medskabende sammen med Svendborgs borgere samt kultur og erhvervsliv. Vores aktiviteter skal understøtte erhvervs- og kulturlivet i Svendborg – uagtet hvilke aktører der i forvejen gør sig gældende på Sydfyn.

Så nej, vi stjæler vi ikke fra hinanden. Vi skaber sammen – til alles fælles bedste.

I denne klumme vil I fremover kunne følge mig i mit arbejde som leder for Svendborgs nye kultur og kontorfællesskab i det historiske Tinghus. Jeg vil dele vores udvikling, opture, nedture og udfordringer med jer – måske endda spørge om hjælp – det skal man nemlig ikke være for god til at kunne gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php