Sydfynsk app hjælper dig på vej

7. december 2018

 

AF ALLAN BOJSEN

 

Meditative vandringer på Sydfyn? Lyder det ikke besnærende og fristende? Vi ved jo alle her på Sydfyn, hvor fantastisk vi bor, men kender du også alle de helt enestående steder, hvor du kan spadsere i ro og mag og få styr på tanker og liv? Ellers er der hjælp at hente – dels i den virkelige tilstedeværelse og dels i den virtuelle tilværelse på Android smartphones.

Birgitte Kjeldsen fra firmaet FILLIPSEN har nu i lang tid arrangeret Meditative Vandringer på Øhavsstien med det formål at introducere til en anderledes måde at gå tur på. Birgitte ønskede fra start at lave en guidet vandring, hvor den personlige udviklingsproces var i fokus, og hvor processen blev understøttet af vandringen og naturen. Birgitte arbejder til dagligt med at hjælpe mennesker med stress og andre livsudfordringer tilbage på arbejdspladsen efter sygemelding, og hun anbefaler altid vandring som et redskab til at støtte processen.

I denne forbindelse fik Birgitte Kjeldsen udviklet en app til Android smartphones. Den hedder ”Meditativ vandring” og kan downloades gratis via Google Play Butik på din Android smartphone. Ideen bag appen er at man trykker på et ord, som man gerne vil vandre på. Herefter dukker der en lille film op med en introduktion til ordet. Der er syv pilgrimsvandringsord, som man vælger imellem: langsomhed, bekymringsløshed, frihed, enkelhed, stilhed, spiritualitet og fællesskab. Dertil har Birgitte suppleret med flere ord, som hun mener er relevante at vandre på i forhold til personlig udvikling. Birgitte Kjeldsen afholder vandringer på Øhavsstien og på skønne Avernakø. Hun siger:

– Det er som at komme ind i en tidslomme, når du vandrer. Du lægger alt bag dig og er bare ét med naturen. Du får samling på dig selv og kroppen kommer ned i tempo og det påvirker både din tilstand og dit humør. Du føler dig fuldt til stede i dig selv og nyder at trække stikket ud, mens du vandrer. Du lader op og bliver fornyet og mærker, at hoved og krop følges ad. Livet bliver mere simpelt og det frigiver energi. Det handler kun om dig og om at vandre.

Appen til Android indeholder tidtagning, så man derigennem kan vælge en vandretur på en time på ét ord og så supplere med en times vandretur på et andet ord. Appen indeholder desuden et kort over Ø-havsstien. Appen er endnu ikke klar i en version til iPhones, så her kan interesserede surfe ind på YouTube og søge efter ”Meditativ vandring”. En række videoklip dukker op, og så kan du ellers vælge de videoklip, som du gerne vil vandre på.

Et svar til Sydfynsk app hjælper dig på vej

  1. Jette egedal
    9. december 2018 at 11:38

    Har En IPhone
    Vil glæde mig til det bliver muligt at Downlode app

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php