Sydfynsk mode med et strejf af Firenze

8. december 2018

 

Side om side i showrooms flere steder i Europa med nogle af de helt store designere som
Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeldt og Louis Vuitton, finder man tøj-kollektioner til kvinder fra designer Birgitte Gervig Andersen. Sammen med sin mand, Nicolaj Andersen står de bag Svendborg virksomheden NBA Trading ApS. som designer og sælger tøj til kvinder med passion for individualitet. De holder til på Rødeledsvej 70 i Svendborg med engros-delen af virksomheden, og i Gerritsgade 10 med butikken Grevinden, hvor man kan gå på opdagelse i de tre spændende koncepter af tøj til kvinder som virksomheden repræsenterer.

 

Italienske forbindelser
Når man bevæger sig indenfor modeverdenen, så er det en ret god idé at have et kendskab til hvad der rører sig i Italien. Det var derfor ikke tilfældigt, at Birgitte Gervig Andersen i en årrække bosatte sig i Firenze efter sin designuddannelse fra Designsskolen Kolding.
– Firenze er et fantastisk sted med utroligt mange interessante og kreative mennesker. Det var her jeg fik opbygget mit netværk, som i dag er utroligt vigtigt for hele forretningskonceptet, fortæller Birgitte Gervig Andersen, som har tre brands under paraplyen NBA Trading ApS.
Made by Andersen er det ene af de tre bands. Det er basic wear designet af hende selv, og hvor kvaliteten er i top til fornuftige priser.
– Vores basic wear kollektioner kører hele tiden, og kan handles både fra webshobben madebyandersen.com, i butikker i hele landet samt i Grevinden. Det er faktisk her det startede og er ret populært. Tøjet designer jeg selv, og det bliver herefter produceret i Norditalien, hvor jeg har rigtig mange kontakter til gode kvalitetsbevidste producenter, siger Birgitte Gervig Andersen som har sine kollektioner i butikker i Danmark, Norge, Sverige, Island, Tyskland, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig og på Færøerne.

Lokale skræddere
Et andet brand som kommer fra den kreative sydfynske virksomhed er mærket Gervig. Her bliver det mere unikt, da Gervig er semi couture og således i begrænset udvalg. Ligesom Made by Andersen bliver Gervig også produceret i Italien, hvor producenterne er nøje udvalgte, og hvor det er udelukkende lokale skræddere fra Firenze som syr tøjet.
– Mine fire år i Firenze har givet mig den erfaring, at jeg ved, hvor kvalitetsbevidste mine gode samarbejdspartnere er. Det er meget vigtigt, at jeg er 100% tryg ved det arbejde der laves, så mine kunder får den gode kvalitet hver gang, siger den sydfynske designer.

 

Ordentlige arbejdsforhold
Det tredje brand under paraplyen er det kendte mærke On Stage, som NBA Trading ApS. købte i 2017. Brandet, som udelukkende er tøj af lækkert skind til kvinder, har 25 år på bagen, og er således solidt cementeret i modebilledet.
– Det var en god investering at få On Stage med ind i konceptet. Skind er eksklusivt og efterspurgt, så på den måde kan vi dække et større behov til den modebevidste kvinde, siger Birgitte Gervig Andersen og tilføjer i den forbindelse en væsentlig detalje i hende og Nicolaj Andersens virksomhed;
– On Stage skind-produkterne bliver produceret i Indien under ordentlige arbejdsforhold. Det er utroligt vigtigt for os, at vi har føling med produktionen hele vejen, og at vores producenter er klar over vores politik på det område. Ingen af vores produkter bliver fremstillet af børnearbejdere eller under dårlige arbejdsforhold, og jeg presser ikke prisen for at få en billigere produktionspris. Etik og moral er altafgørende for os, så det afspejles også i prisen, når varen sælges ude i forretningerne, siger Birgitte Gervig Andersen.
Grevinden i Gerritsgade
Det nyeste skud på stammen hedder Billie Jean og er særligt eksklusive skindvarer, som kan købes udvalgte steder – bla. hos Brdr. Alex Petersen i København. Men man behøver ikke tage til København for at finde de mange lækre kollektioner fra NBA Trading ApS. Det hele er samlet i deres egen fysiske butik; Grevinden, lige i hjertet af Svendborg. Her møder man de tre kvinder: Katrine Daugaard, Amos Bendix og Lena Blume, som servicerer hver deres personlige kundesegment.
– Det er tre helt forskellige kvinder som er gode at have i butikken – og de styrer det helt selv. Vi lå tidligere i Korsgade, men kan godt mærke forskellen i at komme tættere på det flow der er af mennesker i Gerritsgade, lyder det fra Birgitte Gervig Andersen.

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php