Svendborg Graphic byder på et hav af oplevelser

4. januar 2019

 

Download program

 

Årets program er klar. Hent det på et bibliotek nær dig eller her på siden og lad dig inspirere.

 

Er du vild med spil, animation og tegneserier? Eller er du bare vild med en god historie? Så er festivalen Svendborg Graphic lige noget for dig

– Vi er utroligt stolte af årets program, og vi glæder os vanvittig meget til at dele dette festfyrværkeri af visuelle oplevelser med vores publikum, fortæller Berit Sandholdt Jacobsen, der er leder af Svendborg Bibliotek.

Programmet byder på oplevelser i form af film, udstillinger, talks, workshops, gaming og meget mere. Der er lagt mange kræfter i at skabe et program, som både stor og lille kan boltre sig i.

 

Både bredde og nørd-faktor
Særligt glad er Berit Sandholdt Jacobsen for den mangfoldighed, som kommer til udtryk i årets program, og hun forventer, at festivalens publikum bliver tilsvarende bredt: – Programmet byder på kreative, tankevækkende og sjove oplevelser, du som voksen kan dele med dine børn på alle alderstrin, eller dyrke i eget selskab med workshops og talks. Her er både plads til alle dem med masser af baggrundsviden og nørd-faktor og til alle os andre, der er nysgerrige efter at gå på opdagelse i festivalens kulørte univers, siger bibliotekschefen.

 

Programlancering og bobler fredag d. 11. januar
Det trykte program kan hentes på byens mange biblioteker og udvalgte steder i Svendborg fra tirsdag d. 8. januar. Desuden kan det ses på svendborg-graphic.dk, hvor du også kan købe festivalpas og billetter. I anledningen af programmets lancering er biblioteket vært med et glas og en godbid fredag d. 11. januar. Her er alle velkomne til at kigge forbi og høre mere om årets festival.

 

 

OM SVENDBORG GRAPHIC – festival for tegneserier, spil og animation

  • Festivalen bliver en årlig begivenhed, og Biblioteket vil fremover stille skarpt på visuelle fortællinger i tegneserier, spil og animation hvert år i uge 5. I år ligger programmet fra mandag d. 28. januar til søndag d.  3. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php