Mr Hardis gør dig well-dressed – også på arbejdspladsen

6. marts 2019

ANNONCE

 

Den tid er for længst forbi, hvor håndværkeren måtte nøjes med den traditionelle brune eller blå kedeldragt med lommerne placeret på præcis samme sted, som de har været i de sidste 50 år, og hvor snittet som udgangspunkt er lige-op-og-ned fra kraven og til anklerne. I dag er arbejdstøj blevet til funktionel erhvervsbeklædning tilpasset og designet til vind og vejr og skræddersyet til alle tænkelige typer erhverv.

I snart 40 år har den modebevidste mand kunne købe herretøj i Mr forretningen i Møllergade 10 i Svendborg. Siden 2013 med Steffen Nielsen og Jesper Rasmussen som ejere af butikken. Gennem årene har butikken udvidet sortimentet, så i dag findes her både herretøj til unge som modne mænd med de to butikker Mr Hardis og Konrad under samme tag. Og nu kommer der endnu et koncept: erhvervsbeklædning.

– Jesper og jeg har over længere tid gået med tanken om at have en afdeling med erhvervsbeklædning, men da vi altid har en hulens masse andre bolde i luften, har tiden ganske enkelt ikke været til det. Men da vi stadig får flere efterspørgsler på erhvervsbeklædning, så har vi nu åbnet vores nye koncept med profil- og erhvervsbeklædning, siger Steffen Nielsen og tilføjer, at den helt rigtige mand er fundet til at stå i spidsen for den nye afdeling.
– Morten Petersen er perfekt til at varetage opgaven. Han har mange års erfaring både i detailhandlen og som selvstændig, så vi er helt fortrøstningsfulde ved at have ham med på vognen, lyder det fra Steffen Nielsen.

 

Skræddersyede løsninger
De fleste kender nok Morten Petersen fra Sporten på Centrumpladsen, hvor han har ekspederet sportsartikler i godt 20 år. Efterfølgende har han været medejer af Golfshoppen i Svendborg Golfklub og solgt golf-tøj og udstyr i en årrække. Desuden har han drevet selvstændig virksomhed inden for profil- og erhvervsbeklædning, så man må nok sige, at han har et bredt produktkendskab som er ret svært at konkurrere med.
Mr Hardis Erhverv bliver et total-løsnings koncept, hvor man kan købe profil- og erhvervsbeklædning til ethvert formål. Om det er produktionsmedarbejderen, sælgeren eller på direktionsgangen, så tilbyder Mr Hardis Erhverv fuldstændig skræddersyede løsninger.
– Vi har jo et bredt sortiment i forretningen i forvejen, så det giver os blot den fordel, at vi ikke alene kan tilbyde erhvervsbeklædning til håndværksfagene, men simpelthen give vores kunder den bredest mulige løsning, siger Morten Petersen og fortæller, at Mr Hardis Erhverv har indgået aftale med nogle af de største leverandører af profiltøj bla. svenske Blåkläder, som er en af Europas førende på markedet inden for erhvervsbeklædning og profiltøj.

– Der findes rigtig meget lækkert og funktionelt erhvervsbeklædning, og til alle tænkelige faggrupper, og hvorfor skulle man ikke føle sig well-dressed også på byggepladsen, siger han.
 

Den gode firmagave
Udover de smarte, slidstærke og funktionelle arbejdsbukser, de strømlinede sikkerhedssko og de vandtætte arbejdsfrakker fra mærker som Helly-Hansen og Engel, så tilbyder Mr Hardis Erhverv også eksklusivt profiltøj i butikkens egne mærker, bla. Boss, Tiger og Tommy Hilfiger.
– Det er helt klart vores ambition, at vi skal kunne levere hele pakken. Så ønsker man sit eget logo på tøjet, eller et bestemt design, som skiller sig ud fra mængden, så kan vi også løse den opgave, siger Morten Petersen.

Mr Hardis Erhverv er også kommet med i Nordens største profilkæde: New Wave Profil, som med 154 forhandlere fordelt på de fire nordiske lande, sammen arbejder for at skabe attraktiv og effektiv profilering for de nordiske virksomheder.
– De laver et lækkert tykt magasin på glittet papir, som distribueres i 10.000 eksemplarer i Danmark. Vi sender dem ud til 100 virksomheder alene i Svendborg. Heri finder man det, man skal bruge – kontakter mig – og jeg får varerne hjem. I magasinet er der alt man kan tænke sig i produkter til eksempelvis firmagaver, og det er lige fra gode køkkenting til sportsudstyr, forklarer Morten Petersen og tilføjer, at ved køb af udvalgte produkter i New Wave Profil støtter man samtidig Børnecancerfonden.

 

mr.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php