Her er vi på fornavn med kunderne

7. marts 2019

ANNONCE

 

I uge 8 sker der store forandringer og efterfølgende kommer der spændende og inspirerende events i Like ANNA, så som modeshow, vinsmagning og stylingevents, så kunderne kan få en ekstra oplevelse, når de besøger butikken i Møllergade. 
– Vi tilføjer flere elementer i butikken, f.eks. i vores lounge-område, hvor manden eller veninden kan sidde og drikke en kop kaffe, spise et stykke slik eller læse et magasin. Det er vigtigt for os at kunderne føler sig godt tilpas og derfor forsøger vi at skabe en hjemmelig hygge, blandt andet i form af grønne planter, duften af kaffe og en dejlig stemning. Vores koncept er herudover også spændende og inspirerende events som der henvender sig til både mor og datter, siger butikschef Karina Tørnqvist.

Like ANNA er en kæde som breder sig ud over hele det danske land, og hvor man hele tiden arbejder på at forny og tilpasse butikken, så det bliver en oplevelse for kunderne at komme her.
– Vi elsker den personlige kontakt og kan godt lide at være på fornavn med vores kunder. En personlig og god service er nøgleordet og vi vil altid gøre vores bedste for at kunden er i fokus og får en god oplevelse i Like ANNA, siger Karina Tørnqvist som sammen med medarbejderne Lise Mårtensson og Kristine Ebbesen glæder sig til at byde dig velkommen hos Like ANNA i Møllergade.

 

Like ANNA konceptet:
Visionen er at tilbyde relevant tøj, til hverdag og fest til moderigtige kvinder, med højt fokus på et indbydende og hyggeligt butiksmiljø, samt en personlig tilgang til dialog og service.

Service
Vi giver dig altid den bedste personlige service

Modekendskab
Vi har højt fokus på vores produkter og et stort modekendskab

Oplevelse
Det er vigtigt for os at give dig en personlig og god oplevelse

Kundeklub
Når du er medlem af Like ANNA kundeklub får du masser af spændende fordele

Butiksmiljø
I vores butikker har vi stort fokus på et indbydende og hyggeligt butiksmiljø

Modebrands
Vi tilbyder dig en bred vifte af velassorteret modebrands, som Brandtex, Signature, Jensen og mangle flere.

 

likeanna.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php