Vi ønsker at genoplive begrebet ejendomsmægler’

8. marts 2019

ANNONCE

 

Når en by sprudler af et rigt og mangfoldigt kulturliv, og et levende og inspirerende butiksmiljø trækker folk ind til byen for at gå på opdagelse, og når det går godt for købmanden i den lille landsby i udkanten, så går det som regel også godt for huspriserne. Det er nemlig de tætte relationer og forankringen i ens lokalområde som udgør fundamentet i bevægelserne på ejendomsmarkedet. Lukker købmanden i landsbyen, fordi man ikke handler lokalt, så falder huspriserne også i området. Det samme gør sig gældende inde i byen, hvor det er vigtigt med et mangfoldigt butiksliv, spændende restaurationer og cafeer og mange tilbud af kulturelle oplevelser, fordi det tiltrækker mennesker – og mennesker betyder bosætning. Og det er præcis med det tankesæt at ejendomsmægler Jens Storm og Jeanette Dubourg bygger deres forretningskoncept på.

 

Lokalt forankret
Den første januar fik Svendborg et nyt ejendomsmæglerfirma, da Storm & Dubourg flyttede ind i helt nyrenoverede lokaler på Lundevej 9A i kerne af Svendborg. Og det er mange års erfaring de to ejendomsmæglere Jens Storm og Jeanette Dubourg bringer med sig.
Jens Storm har siden 1998 drevet home-ejendomsmæglerforretning i Svendborg og senere også med butikker i Ringe og Fåborg.
Gennem årene har han opbygget et godt netværk i det fynske område, og med sin stærke faglige baggrund og gode købmandsskab, er fundamentet sammen med Jeanette Dubourg lagt til det nye firma: Storm & Dubourg Ejendomsmæglerfirmaet.
– Det er lidt ligesom at starte fra scratch. Jeanette og jeg har arbejdet rigtig godt sammen siden 2012, har de samme værdier at bygge på, og den samme tilgang til ejendomsmarkedet, så det gav rigtig god mening at samle kræfterne under samme tag i vores helt eget ejendomsmæglerfirma, siger Jens Storm.
En af de afgørende overvejelser som gjorde, at Jens Storm og Jeanette Dubourg startede deres egen virksomhed, var ønsket om uafhængighed. Deres ejendomsmæglerforretning er nemlig helt uafhængig af såvel kædekoncepter, pengeinstitutter og kreditforeningsselskaber.
– Vi er helt frie, og det gør, at vi kan koncentrere os 100% om at sætte kunden i centrum. Vi ser vores kunder, der hvor de er, og vores opgave er at sælge huset for kunden – intet andet. Alt det andet lader vi andre fagfolk om. Det betyder blandt andet, at vi anbefaler at lade advokaten gennemgå skødet og papirerne i forbindelse med et hussalg. Der kan være mange vigtige juridiske detaljer i forbindelse med en hushandel, som for eksempel spørgsmål omkring testamente, og det er ikke vores fagområde som ejendomsmæglere. Det lader vi advokaten om, forklarer Jens Storm og tilføjer at de heller ikke her har nogle faste samarbejdspartnere men understreger, at dem de bruger, vil være lokale.
– Vores koncept er lokalt forankret, så vi bruger udelukkende lokale kræfter. For eksempel er det lokale håndværkere som har foretaget arbejdet med hele renoveringen af vores domicil på Lundevej, siger han.

Back to basic’
Jeanette Dubourg er ligesom Jens Storm både ejendomsmægler og valuar. Herudover vil der være endnu en ejendomsmægler og valuar, Lone Klinte, som de begge har arbejdet sammen med i flere år i home, og som også bliver tilknyttet virksomheden på Lundevej. 

I 2012 blev Jeanette Dubourg partner i home-Svendborg, og har således i fire år arbejdet på ledelsesniveau sammen med Jens Storm.
– Jens og jeg ønsker at genoplive begrebet ejendomsmægler. Vi skal ’back to basic’, så at sige, hvor den gode ejendomshandel bygger på den personlige kontakt og gode relationer. Det er meget vigtigt for os. Vi skal ikke ud og konkurrere på prisen, men i stedet skabe merværdi og kvalitet for vores kunder, og det bliver med vores erfaring, netværk og et godt omdømme som rygraden i virksomheden, siger Jeanette Dubourg som inden hun blev ejendomsmægler arbejdede som advokatsekretær. Endvidere har hun i en årrække arbejdet som afdelingsleder i EDC i Odense, som var ejet af lokale folk fra Svendborg.
Storm & Dubourg’s placering på Lundevej er dels et valg taget ud fra de gode tilkørselsmuligheder og at man kan parkere lige foran udstillingesvinduet, hvor der vil være ejendomme i alle afskygninger at fremvise. For det vil nemlig være alt lige fra 2.værelses lejligheder til strandsvejsvillaen eller sommerhuset man vil kunne finde til salg hos byens nye ejendomsmæglere. Og så lægger de ikke skjul på, at et godt naboskab på Lundevej også spiller ind.
– Vi kan allerede mærke, at vores naboer er flinke mennesker, og at vi kommer til at bo i et område af byen, hvor der sker rigtig meget udvikling. Den Blå Kirke, lige ved siden af os, har fået nyt liv, og vi vil naturligvis være med til at tilføre området, det vi kan, med fokus på den lokale forankring i Svendborg, smiler Jens Storm og Jeanette Dubourg.

 

sdbolig.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php