De taler et sprog de fleste forstår

20. marts 2019

ANNONCE

 

Nemt og gennemskueligt boligsalg. Sådan burde salget af ens ejendom være, men det er desværre ikke altid tilfældet. Et boligsalg kan nemlig være ganske uoverskueligt. Papirerne hober sig op med finansieringsaftaler, forsikringstilbud, annoncepakker osv. og hvad kommer det ikke til at koste i salær til ejendomsmægleren!
Men det behøver slet ikke være sådan. For der findes faktisk en ejendomsmæglervirksomhed i Svendborg, som gør det både nemt og gennemskueligt når huset skal sælges – Sydfyenske Boliger.


Fast salær
Du finder ikke et udstillingsvindue, hvor Sydfyenske Boliger fremviser deres huse til salg. Du kan heller ikke træffe ejendomsmæglerne i en fysisk butik. Til gengæld behøver du ikke gøre dig bekymringer om, hvor meget det kommer til at koste dig i salær for at få solgt dit hus – det ligger nemlig fast på præcis 34.875 kr. inkl. moms, uanset om din ejendom bliver solgt for 750.000 kr. eller 2,5 mio. kroner. 

Manden bag Sydfyenske Boliger er Jan Jensen. Han er indehaver og har været i ejendomsmæglerbranchen i 25 år. Han er ikke ejendomsmægler, den del overlader han trygt til sine kollegaer og ejendomsmæglere, Finn Hansen og Knud Erik Mathiasen, samt Jesper Rasmussen som står for salg og vurdering. Jan Hansen tegner billedet af virksomheden, og med sit gode lokalkendskab med mange år i branchen, ved han godt, hvordan et hus skal sælges, og hvad det skal koste. Og så er det et helt bevidst valg, at han ikke har en fysisk butik med udstillingsvindue.
– Folk er i dag på nettet. Sådan er det. Så det er her man finder sit nye hus. Og når køber finder en ejendom, som han eller hun finder interessant, så ringer de til os. De skal ikke først ind i en butik eller aftale et møde. Vi er at træffe altid, siger Jan Hansen som i øvrigt på boligsiden.dk kan bryste sig af at have de korteste salgstider og mindste afslag i prisen.

Udvider til Fåborg-midtfyn
Indtil august 2018 var det Jan Hansen og Finn Hansen man mødte hos Sydfyenske Boliger, hvor de nu er i alt fire medarbejdere. Det gør, at markedet nu også udvides til hele Fåborg-midtfyn. Det bliver Knud Erik Mathiasen, som i mange år har arbejdet som ejendomsmægler i både Fåborg og Ringe, der bliver manden i marken i det midtfynske.
– Jeg har et ret godt kendskab til hele området, og ved bla., at der findes gode emner, som tidligere har fungeret som landbrugsejendomme, og som rummer masser af muligheder, siger Knud Erik Mathiasen. 

Der er i dag omkring 40 huse af alle typer til salg hos Sydfyenske Boliger, og med udvidelsen af både medarbejdere og de nye områder i Fåborg-midtfyn, så forventer man, at der vil komme 60-70 huse til salg på sydfyenskeboliger.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php