Makkerskab på flere fronter

23. marts 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Selvom biludstillingen ikke ligefrem ligger lige ud til hovedvejen, men der i mod på Melbyvej midt på Tåsinge, så er der jævnt salg i brugtvogne, og gang i hjulene på værkstedet, hos Tåsinge Biler. Og det hænger unægtelig sammen med, at man får noget for pengene på det lille sydfynske autoværksted, som drives af Kim Trøjborg med hans bedre halvdel Dorthe Juul som deltidsansat. Sammen bor de i privatboligen som hænger sammen med værkstedet på Tåsinge. Rollerne er helt tydeligt delt op, så Dorthe Juul klarer bogholderiet, klargøre biler til salg og binder de løse ender sammen, og Kim Trøjborg står for værkstedet, service og bilsalg. Og man mærker straks, at det er et makkerskab som fungerer.
– Dorthe er fuldstændig uundværlig. Vi fungerer ret godt sammen som team, lyder det fra Kim Trøjborg og tilføjer at det også er Dorthe som henter og bringer biler, når de skal en tur på værkstedet og samtidig tilbyder en lånebil. Det er nemlig en del af den service man får hos Tåsinge Biler, som i øvrigt næsten altid har en brugt Volvo til salg. Det er nemlig en fælles passion på værkstedet med de svenske klassikere.


Småt men godt
Værkstedet på Melbyvej 25 er nærmest helt nyt. I november 2014 brændte værkstedet ned til grunden, og det var tæt på at blive enden på det hele for Kim Trøjborgs autovirksomhed. Men med hjælp fra Kollegaen Bjarne Grønholt, som har Dongs Højrup Auto, fik han mulighed for at have sit værksted midlertidigt hos ham i Stenstrup. Det skulle vise sig at blive et længere samarbejde fra værkstedet i Stenstrup, men i dag er Kim Trøjborg tilbage i sine egne omgivelser på Tåsinge. Det nye værksted er indrettet småt – men godt – og her er to lifte og det værktøj der skal bruges. Og så er her jævnligt en samarbejdspartner mere på værkstedet. Det er Claus Dreyer som driver Fyns Autoglas – et mobilværksted som reparerer og udskifter bilruder for andre autoværksteder.
– Det gav rigtig god mening at give Claus mulighed for at have sin base her. Og da vi samtidig er kammerater, så er det jo bare hyggeligt at vi kan arbejde sammen og hjælpe hinanden med arbejdsopgaver på kryds og tværs, smiler Kim Trøjborg som er udlært sammen med Claus Dreyer i sin tid hos N.Kjær Bilcenter i Svendborg. 
– Får jeg en bil ind på værkstedet, som skal have skiftet forruden, så er det Claus som klarer den opgave. Det giver samtidig en god forståelse for hinandens arbejdsområder, siger Kim Trøjborg som udfører alle mekanikeropgaver, lige fra forsikringsskader, aircondition og pladearbejde.

 

taasingebiler.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php