Sammen står vi stærkere

11. april 2019

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det kan nogen gange være en rigtig god idé at slå kræfterne sammen. For eksempel hvis man ønsker at stå stærkere og udnytte de synergier der som oftest findes i et fællesskab. Det tankesæt har man hos Dansk Installations Teknik A/S, hvor man har samlet 30 års erfaring indenfor VVS, ventilation, el og blik – ikke under samme tag, men fordelt på fem adresser fordelt over hele Fyn. To af disse ligger på Sydfyn: Tåsinge VVS og Sofus Larsen Langeland.

Kunderne kender os – og vi kender dem
Efter 16 år som selvstændig erhvervsdrivende med Tåsinge VVS, besluttede VVS installatør Per Hybel i sommer at sælge sin forretning. Den samme beslutning traf Steffen Søgaard Larsen fra firmaet Sofus Larsen VVS på Langeland. I dag er begge firmaer en del af Dansk Installations Teknik A/S, og den beslutning er de begge rigtig godt tilfredse med.
– Vi lever i en tid, hvor det giver ret god mening at samle kræfterne, så da vi havde muligheden for at sælge forretningen til Dansk Installations Teknik A/S gav det rigtig god mening, siger Per Hybel. Kollegaen Steffen Søgaard Larsen er helt enig;

– Vores kunder ligger primært i lokalområdet. De kender os – og vi kender dem. Det er derfor en stor fordel for alle parter, at vi stadig er ’de samme’ som inden overtagelsen. Det betyder først og fremmest, at det er de samme håndværkere man møder, samme navn på bilerne og arbejdstøjet og den samme lokale forankring, siger Steffen Søgaard Larsen.

Det lokale fundament
Indehaveren af Dansk Installations Teknik A/S hedder John Hansen. Han startede med virksomheden Brobyværk VVS & Blik i 1984, som i 2002 blev til Dansk Installations Teknik A/S. Ideen med hans forretningskoncept er at samle dygtige fagfolk indenfor VVS, el, ventilation og blik, så man er stærke og konkurrencedygtige til både små som store opgaver.
I dag beskæftiger John Hansen 130 medarbejdere heraf 24 lærlinge fordelt på fem afdelinger: Broby, Odense, Fredericia, Svendborg og Langeland. Alle er virksomheder under Dansk Installations Teknik A/S, og med deres egen lokale fundament.
– Vi er først og fremmest en servicevirksomhed for både privatkunder og erhvervsvirksomheder. Herudover har vi en del opgaver for kommuner, boligforeninger, og erhvervsvirksomheder. Og så har vi et samarbejde med både HusCompagniet og Eurodan-huse, hvor vi på hele Fyn, i trekantsområdet og i Sønderjylland laver alle installationsarbejder i VVS og el, fortæller John Hansen.

Totalentrepriser og tilstoppede vandlåse
Den brede faglige kompetence gør, at Dansk Installations Teknik A/S også tilbyder totalentrepriser ved større byggeprojekter. En af dem er i øjeblikket igangværende på Svendborg Havn, hvor ES Ejendomme opfører helt nyt boligbyggeri med i alt 37 moderne lejligheder. Og det er Dansk Installations Teknik A/S som står for alt installationsarbejde med VVS og el i det nye byggeri. En stor opgave, som ikke ville være mulig, hvis ikke det var fordi man havde både en projektafdeling i Odense, med medarbejdere som udelukkende arbejder med store entrepriser, og et stærkt fagligt team af dygtige håndværkere.
– Det er utroligt spændende at være en del af et større arbejdsfællesskab, hvor vi både kan være i gang med et stort boligbyggeri, og samtidig også have tid til at skifte vandlåsen ude hos fru Jensen. For det er det, vi kan, nu hvor vi har mange flere kræfter at trække på, siger Per Hybel, som holder til med Tåsinge VVS – Dansk Installations Teknik A/S på Nordre Ringvej 18 i Svendborg. Kollegaen fra Sofus Larsen på Langeland, Steffen Søgaard Larsen, finder man på Spodsbjergvej 137 i Rudkøbing.
– Vi er stadig lige i lokalområdet, smiler de begge.

 

dit.as

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncerBESØG OS I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php