El- og hybridbiler hitter hos Autohuset Vestergaard A/S

13. april 2019

ANNONCE

Der hersker ingen tvivl om, at det er to herrer med en ret bred viden om biler, som jeg har talt med til denne historie. Den ene er Peter Mærsk-Møller. Han har solgt biler i 14 år hos Autohuset Vestergaard A/S, og den anden er Daniel Hegaard Jensen, som er salgschef og har været i firmaet i seks år. Tilsammen dækker de stort set alt du behøver at vide om Volvo, Renault, Kia, Dacia og Fiat. Det er nemlig de bilmærker man finder på Odensevej 42 i Svendborg, hvor Autohuset Vestergaard A/S har til huse.

Spar op til 150.000 kr.
Der er 11 afdelinger af Autohuset Vestergaard A/S i Danmark, og ens for alle medarbejdere i hele landet er, at man ønsker at vejlede kunderne på et højt fagligt niveau. Præcis som man har gjort i de 36 år Autohuset Vestergaard har eksisteret i Danmark.
– Vi favner bredt, men har naturligvis individuelle fagkompetencer. På den måde kan vi trække på hinandens viden og give kunden den personlige og nærværende service, som imødekommer den enkeltes behov, siger Peter Mærsk-Møller. Hans område ligger primært hos Volvo og Renault, hvor Daniel Hegaard Jensen har sin spidskompetence i KIA og Dacia.
Der findes både nye og brugte biler hos Autohuset Vestergaard A/S. I Svendborg er man autoriseret serviceværksted for de fem mærker Kia, Dacia, Fiat, Renault og Volvo, og forhandler af Renault, KIA og Dacia. Der sælges på den gode side af 600 biler om året fra Odensevej – både nye som brugte, og spørger man de to salgskonsulenter hvad der hitter lige nu, så er svaret entydigt: el- og hybrid biler.
– Det har helt tydeligt haft en effekt på bilsalget, at regeringen sidste år reducerede afgiften markant på nye CO2 venlige biltyper. Hvor el-biler op til 400.000 kr. er fuldstændig afgiftsfritaget er der kun 20% afgift på plug-in biler, hvilket i nogle tilfælde betyder, at man skulle give mellem 100-150.000 kr. mere for bilen, hvis den var afgiftsbelagt, forklarer Daniel Hegaard Jensen.

 

De første og billigste på markedet
Den største forskel på hybrid og plugin-hybrid er, hvor langt de kan køre på el. En hybridbil kan ofte kun køre op til to kilometer på el ad gangen, hvorimod en plugin-hybrid kan køre mellem 15 og 60 km på el på et fuldt opladt batteri. En anden forskel er, at en plugin-hybrid kan oplades. En ren hybridbil skal ikke oplades.

Kia var blandt de første på markedet med plug-in biler, hvor Kia Niro er Danmarks mest solgte plug-in hybrid bil.
– Hybridbilen skifter automatisk mellem at køre på benzin/diesel og el. Den kører på el, så snart der er nok energi på batteriet, så man får derfor størst glæde af hybridbilen ved bykørsel, hvor der er mange stop-start, og hvor elmotoren får bilen til at køre længere på literen, forklarer Daniel Hegaard Jensen og tilføjer at Kia e-Niro, som er Kia´s nyeste elbil, fås med op til 204 hk. og en rækkevidde på 455 km. på et fuldt opladet batteri.
– Vi har biler som passer ind i stort set alles behov, siger han.

Det samme opleves hos en af de andre mærker hos Autohuset Vestergaard A/S, Renault Zoe – en ren elbil som er gennemtestet i alle ender og kanter.
– Renault var ret hurtigt med på markedet med de første el-biler, hvor Zoe roligt kan siges er testet godt igennem for diverse ’børnesygdomme’. Den fås fra 235.000 kr. og til den pris får man altså en ret sikker og stabil el-bil på vejen, som ville koste væsentligt mere hvis det havde været en bil med en forbrændingsmotor, siger Peter Mærsk-Møller som også synes, at Volvo fortjener at få sin opmærksomhed.
– Autohuset Vestergaard er for mange mennesker nærmest synonymt med Volvo. Så for at fremhæve et godt eksempel herpå, så har vi netop leveret fire stk. V90 Volvo’er til taxa-vognmand Jan Folmer her i Svendborg. Så er man i hvert fald sikker på at komme trygt og sikkert hjem, smiler Peter Mærsk-Møller.

 

autohuset-vestergaard.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php