Amatører søges til de skrå brædder

15. april 2019


Download flyer

 

Kom til optagelsesprøve 24. april til teaterforestillingen “Da Svendborg Blev Moderne”

 

Har du en drøm om at synge og spille teater sammen med professionelle skuespillere og musikere, har du nu mulighed for at leve drømmen ud. Svendborg Teater Folkekor inviterer alle til audition i Matadorstuen på Restaurant Børsen, onsdag d. 24. april kl. 16 til 18.

– Man bliver ikke testet i solo-præsentationer – det er helt afslappet, lover teaterinstruktør Marianne Kjær.

Svendborg Teater Folkekor er en del af teaterprojektet “Da Svendborg Blev Moderne”, som opføres på Svendborg Teater d. 28. og 29. september. Det musikalske teaterstykke opføres i forbindelse med foreningen By og Land-Sydfyns 50 års jubilæum.

 

Et teaterfolkekorgår på scenen
Med Svendborg Teater Folkekor får Svendborg endnu et kor, et folkekor, hvor 

tre generationer, børn, forældre og bedsteforældre, mødes og skaber ny kultur sammen.

– Med audition onsdag 24. april gives startskuddet til et ny teaterprojekt på Sydfyn. Et teaterfolkekor har vi nemlig endnu ikke på Sydfyn, hvor vi ellers har mange kor, siger Marianne Kjær fra Svendborg FritidsTeater.

By og Land-Sydfyn vil sammen med Svendborg FritidsTeater som del af fejringen af By og Lands 50 års foreningsjubilæum, give Svendborg Kommune sådan et kulturtilbud, der kunne blive en del af kulturlivet også i fremtiden.

Svendborg FritidsTeater har foreløbig i 42 år samlet familien Svendborg på begge sider af scenekanten. Det er byens familieTeater, hvis motto er: Svendborgensere i alle aldre spiller for og med svendborgensere i alle aldre.

Tanken fremover er, at Svendborg Teater Folkekor skal være et nyt kulturelt fællesskab, hvor familien kan mødes og arbejde sammen om mindre og større projekter. Koret får sin debut til teaterforestillingen “Da Svendborg Blev Moderne”. 

 

For yderligere information
Marianne Kjær – Svendborg Fritidsteater – 21 32 00 09

Rudi Rusfort Kragh – By og Land-Sydfyn – 51 78 95 92

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php