Flere uddannelsespladser til Fyn

28. april 2019

ANNONCE

 

Med godt og vel 30 år som lærer ved Ole Pedersen godt, hvor vigtigt det er at investere i uddannelse. Han ved også, hvad der rører sig blandt de unge studerende, og det er blandt andet derfor at uddannelse står højt på hans politiske dagsorden.
Ole Pedersen stiller op til det kommende Folketingsvalg, hvor han er opstillet for Venstre på Fyn i Fåborg/Ærø kredsen. Og kommer Ole Pedersen ind på Christiansborg, så er der ingen tvivl om, at han vil lægge rigtig mange kræfter i at trække flere uddannelsesinstitutioner til Fyn. En af hans stærkeste mærkesager er nemlig at tage fat helt nede om roden i Regeringens plan om et Danmark i bedre balance, hvor statslige arbejdspladser skal være fordelt bredt i Danmark, for at drage nytte af de kompetencer og faglige miljøer, der findes i hele landet.

– Vi skal have flere uddannelsespladser til Fyn og skabe mere vækst i landdistrikterne. Det handler ganske enkelt om, at vi skal investere i de unge, siger Ole Pedersen og spiller således bolden videre på egen banehalvdel, hvor hans eget parti står i spidsen for, at der de kommende år etableres 500-1.000 uddannelsespladser uden for København, fordelt i hele landet.
– Jeg kunne da sagtens forestille mig uddannelsesinstitutioner som udløbere af SDU, fordelt bredere på hele Fyn. Det ville holde længere tid på de unge mennesker i landdistrikterne i stedet for at de søger til de større byer for at studere, siger Ole Pedersen som bla. har arbejdet 14 år som lærer på Oure Skolerne. Lige nu er han efterskolelærer ved Hjemly Idrætsefterskole ved Ringe.

Et slag for folkesundheden
Ole Pedersen er valgt ind i kommunalbestyrelsen i Fåborg-Midtfyn for Venstre, og er bla. formand for det helt nye udvalg Fremtidens skole. I Svendborg kender man ham nok bedst fra sin tid som både cheftræner for SFB’s førstehold og som elitespiller for divisionsholdet, hvor han blev top-målscorer med 150 mål i 250 kampe. I dag bliver det ikke til meget fodbold, da tiden går med politik.
– Politik er helt klart min 1.prioritet, hvor der nu skal scores flere mål for Fyn, siger Ole Pedersen med et glimt i øjet. Udover at kæmpe for landdistrikterne er mærkesager som klimaet og folkesundheden også noget Ole Pedersen vægter højt.
– Vi skal have meget mere fokus på forebyggelse indenfor sundhedsområdet, og her vil jeg arbejde for satspuljer nedsat specifikt til området. Der skal gøres noget mere for folkesundheden og forebyggelse er en del af løsningen, siger Ole Pedersen.

 

Støt Ole Pedersens vej til Folketinget / Facebook

 

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php