Saftige godbidder fra Giant Steps

1. maj 2019

 

AF PIA BLOHM, GIANT STEPS

 

Giant Steps har stadig nogle saftige musikalske godbidder at dele ud af, inden der lukkes ned for forårssæsonen. Store bededagsaften d. 16. maj er der således ingen vej uden om Vestergade 10, når afrosoul-sangerinden Feridah Rose hæver stemmen og folder sig ud sammen med sine fem fortræffelige og storsprudlende musikere, bl.a. slagtøjstroldmanden

Ayi Solomon. Med base i København og stærke musiktraditioner fra Uganda har den karismatiske sangerinde fundet sit helt eget personlige udtryk. Varme rytmer og en stemme der vibrerer af solskin, mens ørehængende melodier med et helt særlig miks af afrikansk musiktradition, pop, soul, jazz og funk vælter ud over scenekanten. Så slip lænestolen og slumretæppet.

Find i stedet danseskoene frem og spring ind i Giant Steps’ farverige fest-hule. Ugen efter torsdag d. 23. maj er scenen din. Her kan alle og enhver møde frem og gi’ den gazz. Aftenens værter tre fremadstormende talenter Rasmus Dahl, Lukas Loeb og Nathaniel Ford indleder med en lille håndfuld numre fra egen skuffe. Herefter er scenen åben, og alt er tilladt – intet mindre.

Og kære Svendborg, få så lige sat et stort kryds i kalenderen torsdag d. 6. juni kl. 20, hvor Giant Steps fylder 19 år og byder på et fyrværkeri af toner og rytmer med latinbandet The Social Mambo Explosion, der blandt andre tæller vibrafonmesteren Morten Grønvad. Men pas på mambofeberen raser denne aften. Hermed slutter sæsonen. Der er dog ingen grund til at gå i panik. Giant Steps vender frygtelig tilbage med et efterårsprogram, der bugner af store koncertoplevelser. Programmet er på gaden d. 6. juni.

 

Læs mere om forårets koncerter i det aktuelle koncertprogram, der kan hentes på bl.a. Arne B, Svendborg Bibliotek og på www.giantsteps.dk. Mød desuden Giant Steps på Facebook. Billetsalg: billet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php