Vil du også gerne have tid til mere i hverdagen

13. maj 2019

ANNONCE

 

Der findes multikunstnere, multivitamintabletter, multimillionærer og så er der Casper Rasmussen fra Vester Skerninge. Og han har god grund til at være stolt. Efter blot halvandet år som selvstændig erhvervsdrivende er hans virksomhed CT Multiservice med som finalist blandt landets håndværksvirksomheder om at blive Årets Håndværker. Casper Rasmussen lå således helt fremme i førerfeltet side om side med fem andre virksomheder i kampen om den prestigefyldte pris i kategorien Årets Ejendomsservicefirma.

Det blev ikke CT Multiservice som i år løb med prisen, men alene det at være nomineret i så tidlig en opstart af virksomhed er ret usædvanligt. Finalisterne til Årets Håndværkerudvælges nemlig på baggrund af det forgangne års kundeanmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.
Casper Rasmussen er ikke typen der slår ud med armene. Han er beskeden, arbejdsom, og gør sit arbejde godt. Så man møder ingen ærgrelse hos ham over, at det ikke blev hans virksomhed der fik prisen i år.

– Det er da en dejlig fornemmelse at jeg allerede det første år har haft så mange tilfredse kunder, siger han.

 

Bredt samarbejde gennem netværk
En ejendomsservicetekniker skal kunne lidt af hvert. Så da Casper Rasmussen afsluttede sin uddannelse med den betegnelse stående i svendebrevet, var noget af det første han gjorde, at udleve en gammel drøm om at starte sin egen virksomhed. Med hænderne rigtigt skruet på havde han arbejdet indenfor fag som anlægsgartner, maler, tømrer, rengøring, træfældning og vinduespudsning, så forudsætningerne for at tilbyde alle former for arbejde i og omkring boligen lå lige til højrebenet.
– De fleste mennesker har i dag en travl hverdag, så mange opgaver i hus og have kan hurtigt blive tidskrævende. Det kan være græsslåning, hækkeklipning, rensning af fliser, tag og tagrender eller maling af plankeværket og redskabsskuret. Så ønsker man mere tid i hverdagen og weekenderne til sig selv og familien, så klarer jeg den slags opgaver for folk, siger Casper Rasmussen som har en fuldtidsmedarbejder ansat i firmaet.
– Det er gået stærkt siden jeg startede 1.januar 2018, så i dag er vi to mand der servicerer kunderne. Herudover har jeg et rigtig godt netværk af gode håndværkere, som jeg trækker på ved større opgaver. Ofte kommer vi ud steder, hvor der måske er brug for en tømrer eller murer, og så har jeg et samarbejde med Lander & Gerlach og Murermester Jonas Bay. Dem sidder jeg også sammen med i erhvervsnetværket GLOBAL-Network i Svendborg, og vi hjælper hinanden med rigtig mange arbejdsopgaver, lyder det fra Casper Rasmussen som særligt er god til anlægsarbejder som nye fliser i indkørslen eller en ny træterrasse.

 

Få håndværkerfradrag til græsslåning
CT Multiservice holder til på Håndværkervænget 5 i Tved, hvor de deler domicil med Lander & Gerlach. Maskinparken er der 100 procent styr på, for hvis der er noget der bare skal virke, når man driver multiservicevirksomhed, så er det udstyret. Det skal man i hvert fald ikke gå ned på. For eksempel er det CT Multiservice der står for at holde græsplænen pæn og nyslået ved Broholm Gods, og det er ikke en opgave der klares med en håndskubber.
– Vi har en del opgaver som er aftalt til en fast pris. For eksempel græsslåning og pleje af haven. Mange vil gerne have, at plænen slås to gange om ugen, kanterne klippes jævnligt og at bedene passes. Så laver vi en fast aftale til en fast pris sammen med kunden. Den samme service tilbydes virksomheder med rengøring af kontorer mv. fortæller Casper Rasmussen som også har den niche, at håndværksmestre kan levere deres servicebiler hos CT Multiservice for en ordentlig hovedrengøring.
– En rengjort servicebil giver større arbejdsglæde, men det er ofte en opgave som bliver nedprioriteret pga. travlhed. Så den opgave kan vi også klare – ligesom vi kan gøre familiens stationcar ren og pæn efter ferien i sommerhuset ved Vesterhavet, smiler Casper Rasmussen.

Man kan få håndværkerfradrag på op til 6.000 kr. pr. person i sin ejendom til arbejdsløn på en lang række af de opgaver som udføres af CT Multiservice.

 

CT Multiservice / Facebook

 

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php