Hansted Live klar med mangfoldigt musikprogram

13. maj 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Programmet for den 7. udgave af Hansted Live er nu offentliggjort og endnu engang har festivalen øget musikbudgettet. Øverst på plakaten står i år – NOAH, Michael Learns To Rock, Djames Braun, Sømændene & Birthe Kjær.

 

Udover de fem headliners har man også fundet plads til Østkyst Hustlers, Johnny Deluxe, Thøger Dixgaard, Alberte, Anne Dorte Michelsen, Halberg & Friends, Bryan Adams Tribute samt traditionen tro, de to lokale bands Live-Wire & SoulDios of Love.
– Aldrig før har det været muligt at præsentere så solidt et musikprogram og det kan udelukkende lade sig gøre pga. Den stigende opbakning vi har fået af vores gæster siden 2013 da festivalen startede i Baagøes Gaard, udtaler festivalchef Lars S. Aagaard

Festivalen startede som en gratis festival i baggården bag Spillestedet Hansted også kaldet Baagøes Gaard i 2013, efter yderligere to år i gården flyttede festivalen til Krøyers Have hvor den siden har holdt til. Sidste år besøgte mere end 12.000 gæster arrangementet i løbet af de tre dage festivalen foregår. Dette gør faktisk festivalen til den femte største på Fyn.

Hansted Live afholdes i år på datoerne 25, 26 og 27 Juli – det er samtidigt med både Langelandsfestival og Grøn Koncert i Odense, i år falder datoerne ligeledes sammen med verdensstjernen Ed Sheerans koncerter i Tusindårsskoven i Odense. Trods den umiddelbare konkurrence melder Hansted Live om en stigning i forsalget af billetter på intet mindre end 800%, taget ud fra salgstal på samme tidspunkt sidste år.
– Vi har oplevet en enorm stigning af billetter købt i forsalg, specielt partoutbilletterne. Vi har faktisk kun 1/3 tilbage pt. Jeg tror det, tildeles skal forklares med at vi sidste år måtte melde udsolgt både fredag og lørdag samt at arrangementet nu er begyndt at være en tradition for mange, forklarer Lars S. Aagaard.

Festivalen har i år også valgt at udvide deres såkaldte FoodCourt – et område på festivalpladsen hvor det er muligt at nyde mad og drikke fra en af festivalens mad og drikkeleverandører. Har kan man bl.a. nyde fastfood fra BurgerAnarchy, gourmetmad fra Spisetid og som noget helt nyt originale nachos fra Doritos samt indisk mad fra Sing’s Indian Food Truck.

 

Cocktails On Tap
Der er ligeledes store muligheder for at få slukket tørsten, Royal Unibrew er hovedleverandør på festivalen og tilbyder som altid et bredt udvalg af specialøl fra bla. Kissmeyer og Schiøtz Brewing Co., men har siden sidste år også indgået et samarbejde med Nohrlund som tilbyder lækre økologiske cocktails direkte fra fad. Et fænomen som ses oftere og oftere og nu altså også på årets Hansted Live.

 

Børn og voksne – alle er velkommen
Hansted Live’s succes kan måske også findes i den afslappede stemning som haven tilbyder, specielt i de tidligere eftermiddagstimer. Her kan man ikke undgå at se børn og unge – som i øvrigt har fri entré indtil de fylder 13 år – løbe uforstyrret rundt i haven uden det store opsyn, lege i hoppeborgen eller på de opsatte vippemøbler. Netop det er vigtigt mener Lars S. Aagaard;
– Festivalpladsen er ikke større end børn i en ret tidlig alder kan løbe frit omkring på pladsen og det bidrager uden tvivl til at præcis den familiære havefest atmosfære vi altid kæmper for, er tilstede hvert år, smiler han.

Selvom festivalen ikke længere er helt gratis så kan en endagsbillet erhverves for overskuelige 75 kroner mens man må slippe ”hele” kr. 150 hvis man vil sikre sig adgang alle tre dage.
– Tilgængeligheden er vores vigtigste mission fortæller Lars S. Aagaard og fortsætter; Lige siden starten af projektet har det været vores motivation at gæsterne skulle have mest muligt for færrest midler. Jeg syntes efterhånden vi har vist at man godt kan præsentere et flot musikprogram, bredt udvalg af mad og drikke, en flot festivalplads og ikke mindst skinnende rene toiletter for en flad 50’er om dagen – og det er ingen hemmelighed at vi er hamrende stolte over lige netop den del af festivalens dna, lyder det fra Lars S. Aagaard.

hanstedlive.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php