Headbanger weekend på Arne B MusiCclub

23. maj 2019

AC/DC, Metallica og Rage Against The Machine – tribute kan opleves på Arne B MusiCclub.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Du kan godt finde de stramme sorte jeans frem, hoppe i dine mest slidte Converse og trække i i en tight, trashed cowboyjakke, og ellers begynde og lade op til Headbanger-weekend på Arne B MusiCclub den 13.14.15. juni. Tre dage for fuld skrue med de fedeste hard-rock/heavy orkestre du kan forestille dig.

 

Masser af livemusik
Der er sket en del siden restauratør Jan Rudbæk overtog spillestedet Arne B i Vestergade 1.august sidste år. Siden har stedet taget navneforandring til Arne B MusiCclub, og den betegnelse lever i den grad op til sit navn. Mindst fem dage om ugen er der livemusik på scenen. Således er der Folk for Folk om tirsdagen. Jam-scene onsdag. Torsdag er det Giant Steps der styrer showet. Fredag er døbt om til Funky/blues Friday og lørdag er det Motown og soulmusik der kan opleves. Om søndagen står den på irsk.
Jan Rudbæk er ikke typen der sidder stille. Der skal ske noget, og der skal være liv på scenen. Han er derfor klar med forskellige nye musiktiltag. Et af dem kan oplevelse i juni, hvor der er Headbanger-weekend torsdag, fredag, lørdag den 13.14.15. juni.
– Jeg har selv en forkærlighed for blues og rock i den lidt hårdere ende, og har gennem årene sunget og spillet i flere orkester-sammenhæng. Gennem længere tid har jeg gået med tanken om at lave en form for mini-festival med lidt mere hårdslående rock på programmet. Vi har flere gange haft gutterne fra AC/DC tribute-bandet Bad Boy Boogie her og spille, og de har virkelig sat godt gang i festen. Så jeg tænkte, at det kunne være fedt at prøve at stable sådan et hard-rock/heavy arrangement på benene, siger Jan Rudbæk.

 

Tre dage med rock-tribute orkestre
Der er lagt op til smæk for femøren de tre dage i juni. Torsdag den 13.6. skydes festen i gang med Odense-orkestret Master of Puppets – et Metallica tributeband som i den grad lægger op til en heavy-aften af de helt store.

Dagen efter fredag den 14.6. går det andet hovednavn til Headbanger-weekend på scenen, og den aften er der dømt AC/DC, når Svendborg-orkestret Bad Boy Boogie med rapkæftet overbevisning giver publikum en ordentlig en på rock-opleveren.

Lørdag den 15.6. runder Århusianske Rage Again weekenden af med betonstærk Rage Against The Machine tribute. Det bliver langhåret, råt og fandenivoldsk – og meget svært at sidde stille til.

Alle koncerter starter kl.21:30 og det koster kun 150 kr. for alle tre dage (eller 60 kr. for en enkelt dag). Billetter kan købes allerede nu på MobilePay 62353.

 

Lokale bands varmer op
For at skubbe festen godt i gang er der opvarmningsorkestre til alle tre koncerter alle dagene. Og det bliver udelukkende lokale rockbands som står for supporten. Torsdag kommer The Cigarettes, et ungt orkester fra Svendborg, og spiller 60’er inspireret/indy-rock som opvarmning inden Master of Puppets indtager scenen.
Fredag bliver det den unge rock-trio Mellow også fra Svendborg, som med egne hårdtslående rock-kompositioner er supportorkester for AC/DC tribute – Bad Boy Boogie.

Lørdag kan man opleve Jan Rudbæk selv på scenen, når hans eget husorkester Arne B’s Blues Band varmer op med fortolkninger af ZZ Top, Jimi Hendrix m.fl.

inden weekenden rundes af med en gang Rage Against The Machine tribute.

– Det bliver en svedig weekend med masser af rock på drengen. Jeg glæder mig rigtig meget, smiler Jan Rudbæk.

 

Følg med på Arne B MusiCclub’s Facebook side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php