Nyt bomstærkt koncertprogram fra Giant Steps

7. juni 2019

 

AF PIA BLOHM, GIANT STEPS

 

Selvom sommeren står for døren, har Giant Steps allerede nu smidt sit efterårsprogram på gaden. Den aktive musikforening har hældt masser af nyt musikalsk brændstof i tanken og inviterer på en flere måneders eksklusiv rejse, hvor jazzen og verdensmusikken hver uge spræller i alverdens farver. Ikke mindre end 20 koncerter venter forude, og i kulissen står såvel nye talenter som store stærke navne fra både ind- og udland klar.

Åbningskoncerten torsdag aften d. 22. august byder på en ganske særlig oplevelse, hvor de tre etablerede bassister på den danske jazzscene Kristin Korb, Ida Hvid og Helle Marstrand springer ud i deres spritnye projekt Blonde Bass – A Celebration Of Sisterhood In The Groove.  I efteråret er der også besøg fra Mali, når denvirtuose og fremtrædende musiker Harouna Samake sammen med sit band kaster om sig med saftige, livsbekræftende toner og rytmer. Samake er en mester på det 8 strengede instrument kamale n’goniog har en lang historie af prisbelønnede samarbejder bag sig, bl.a. med den verdensberømte afrikanske sanger Salif Kaita. Gå heller ikke glip af Guitar Supreme med Martin Taylor, Ulf Wakenius og Eric Wakenius. Tre unikke og internationalt anerkendte guitarister, der har spillet sammen med bl.a. Oscar Peterson, Pat Metheny, Herbie Hancock, Jeff Beck, George Harrison og Mike Brecker,er her samlet på én og samme aften. Og sådan fortsætter det – så skynd dig at få fingrene i det nye program og læs om alle herlighederne.

 

Billetter kan købes online på Billet.dk. Prisen er den samme, om man køber ved indgangen eller i forsalg.

Hele efterårets koncertprogram kan bl.a. hentes på Arne B, Svendborg Bibliotek og online på www.giantsteps.dk. Mød desuden Giant Steps på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php