Sommer betyder en is eller kold øl i solen

10. juni 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

De første hole in one er allerede trillet i hul på minigolfbanen på Frederiksø, hvor Lars Holmgaard sidste sommer byggede en ny minigolfbane lige midt på Kulturkajen. Han er en del af de 22 kulturaktører som med projektet Kunst og Kultur på Frederiksø er med til at skabe mere synlighed på den del af øen, som byrådet har udlagt til kulturelle eksperimenter i en forsøgsperiode der udløber til næste år.
– Jeg håber naturligvis at kunne forlænge aftalen, så byens nye minigolfbane kan blive et af de trækplastre der skal til for at trække endnu flere mennesker til øen, siger Lars Holmgaard.

 

En is eller fadøl i solen
Sidste sommer begyndte folk stille og roligt at opdage, at man nu kunne spille minigolf på Frederiksø. Ting tager jo tid. I år forventer Lars Holmgaard at mange flere vil besøge Kulturkajen og minigolfbanen – ikke mindst efter at han netop er blevet færdig med ’styrehuset’ til banen, hvor man nu også kan købe en is eller en kold fadøl og nyde på en af bænkene som Lars Holmgaard har lavet med udsigt i første parket til Svendborg by på den anden side af havnebassinet.
– Mit håb er, at det her kan blive en smeltedigel af turister og svendborgensere, som ikke kun behøver komme her for at spille minigolf, men også for at spise en is eller fadøl i maritime i autentiske omgivelser, siger han og tilføjer at Svendborg Minigolf er blevet en maritim udgave af Smørmosen Minigolf, som han også har bygget og ejer sammen med sine børn.

 

’Svendborg Minigolf bænker borgere længe eller lidt – værsgo’ at sit’
Kommer du som turist – bliv ej der ved trist
Om du synes, bænken er grim eller fin
Den er også din’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php