Storm & Dubourg’s frie profil er populær

11. juni 2019

ANNONCE

 

Selvom de to ejendomsmæglere Jens Storm og Jeanette Dubourg både har mange års erfaring med køb og salg af fast ejendom, et stærkt netværk og lokalkendskab og et helt nyt forretningskoncept som frie og uafhængige ejendomsmæglere, så havde de nok ikke regnet med, at de blot fire måneder efter de startede deres egen ejendomsmæglerforretning på Lundevej i Svendborg, skulle kunne mærke succesen så markant, som det er tilfældet.

– Vi var godt klar over, at der var et behov tilstede, som handler om, at folk vil have de frie valg, når de sætter huset til salg. Men både Jeanette og jeg havde dog ikke turde håbe på så stor interesse for vores koncept. Vi er ret ydmyge over for den helt enorme positive modtagelse vi har fået hele vejen rundt, siger Jens Storm som sammen med Jeanette Dubourg har fået et hav af positive tilkendegivelser siden åbningsreceptionen den 18.januar.

 

Vi er ikke gift med nogen
Storm & Dubourg Ejendomsmæglerfirmaet holder til på Lundevej 9A – lige i kernen af Svendborg. Beliggenheden er nøje valgt, da her både er gode tilkørselsmuligheder til udstillingsvinduet og i en ende af byen som sagtens kunne gå hen og blive endnu mere interessant at færdes i. Mere om det senere. Først lidt om ideen med de frie valg og uafhængigheden.
Jens Storm og Jeanette Dubourg har tilsammen mange års erfaring inden for ejendomsmarkedet. De har begge arbejdet i større ejendomsmæglerkæder, som ofte, udover at beskæftige sig med hussalg, har samarbejdsaftaler med forsikringsselskaber, realkreditinstitutter og pengeinstitutter. Det har betydet, at de begge har prøvet at have meget mere end blot huset der skal sælges med i salgsmappen. Og præcis den del er skåret væk hos Storm & Dubourg Ejendomsmæglerfirmaet.
– Fra vi åbnede som selvstændige ejendomsmæglere i januar, er det især vores koncept om ikke at ’være gift med nogen’ som folk er rigtig glade for. Man kan godt lide vores frie profil og uafhængighed. Når vi er ude at sælge et hus for en kunde, så er det 100% det vi har fokus på. Ikke på en række andre tillægsprodukter. Det betyder også, at vi får mere tid til kunden om det primære – nemlig salg af ejendommen. Folk vil i dag selv træffe deres egne valg af eksempelvis pengeinstitut, advokat eller håndværkere. Vi kommer ikke med en pakkeløsning, men gør i stedet det vi er bedst til, siger Jeanette Dubourg og tilføjer, at alle typer ejendomme er velkommen til salg hos dem.
– Vi har oplevet enkelte som har fået det forkerte indtryk, at vi kun vil sælge særlige eksklusive ejendomme. Det er helt forkert. Vi tager gerne alle typer huse og lejligheder ind, smiler hun.

 

Ingen tomme butiksvinduer
At de to ejendomsmæglere ikke har nogle faste aftaler med forskellige aktører, betyder ikke, at de ikke har en holdning til det lokale erhvervsliv. Tværtimod bruger og anbefaler de som udgangspunkt altid lokale kræfter. Og når man nu lever af at handle huse, så betyder bosætning en del i den sammenhæng.
– Når vi har valgt at placere os helt centralt i midtbyen, så er det fordi vi gerne vil være en del af Svendborgs mangfoldige forretningsliv. Vores gade og den øvrige midtby emmer af spændende butikker og specialforretninger, som afgjort er med til at trække folk til byen. Vi har for eksempel dagligt folk som fysisk kommer ind i butikken på Lundevej, fortæller Jens Storm som dog også har en bekymring.
– Jeg kan naturligvis blive en smule bekymret for de tomme butiksvinduer vi også møder på en tur gennem byen, og tænker, at her må udlejerne have en interesse i at der sker noget. Tomme butiksvinduer er ikke godt. Og det er set før, at man i samarbejde med dekoratørerne på erhvervsskolen har udnyttet ledige butiksvinduer til udstillingsvindue for byens butikker. Så i stedet for at de bare står gabende tomme, så kunne byens forretninger byde ind på vinduespladserne og udlejerne åbne op for muligheden. På den måde sker der noget i alle vinduer, og samtidig tænker vi byen ind i et større fællesskab, siger Jens Storm.

 

sdbolig.dk

 

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php