Stress er kommet for IKKE at blive ..

12. juni 2019

 

AF THOMAS JUNKER WIBERG, WORK2GETHER I TINGHUSET

 

Vi er i en periode undervejs i vores evolution, hvor vi i opholder os indendørs i 85% af livet, og  er nødsaget til, at genskabe de naturlige udendørs elementer kunstigt inden i bygninger, for at kunne opretholde en sundere livsstil, hvad er der sket…

Samtidig betyder digitaliseringens indtog, at vi ikke behøver være fysiske sociale, for at være i kontakt med andre, men hvilke konsekvenser har dette for vores sameksistens med hinanden lokalt, og for hele vores måde at tænke samfund og lokaldemokrati på.

90 % af alle Japanske skoleelever, er nærsynet, pga. de er for meget indendørs, og opholder sig for meget ved telefon og PC, synet skal stimuleres ved at opleve naturens dybder.

Plejehjem indfører Døgnrytmelys og Sanseskærme i stedet for at tage beboerne med ud i naturen, vi har travlt, også når det gælder at være her for vores nære.

Sansehaver for demente, Have terapi, udflytter børnehaver, Vesterhavs lyd og billede på fødestuerne, døgnrytme lysprojekter, der er mange spændende projekter i gang, der viser, at vi er nødt til at fokusere på, at vores evolution nok ikke er helt klar til at gå 100% med på den digitale rejse, der ellers gør vores liv så nemt…

Mennesket har ellers været verdensmester i evolution, men med den fart vi udvikler og digitalisere vores samfund disse år, så har selv vores intelligente skabning kaldet Homo-sapiens, sine begrænsninger. Og det er et emne vi i Work2gether, ønsker at debattere i 2019 så hold øje når vi inviterer til Tinghustalks.

Lokal forankring med udsyn til verden, i Work2gether, tror vi på, at vi lykkedes bedre, når vi samskaber, og at dette fungerer når vi samler forskellige brancher, men med samme mindset, når vi tilsætter unikke og æstetiske omgivelser, og krydre det med Sociale og kulturelle arrangementer, så har vi den perfekte gryderet, der smager af Sydfyn, men skaber opmærksomhed i resten af verden.

Døren er åben til vores Arbejdscafe, oplev Litteraturhuset Svendborg, og medlemskab, fast eller flexplads, samt booking af Møde og event lokaler kan du drøfte med Mette og Stine.

3 svar til Stress er kommet for IKKE at blive ..

 1. 13. juni 2019 at 16:54

  tak

 2. Rasmus
  10. juli 2019 at 17:23

  Stress er noget værre møg. Tag et afbræk når det er muligt. Her er det eksempelvis en god ting med langtidsrejser for dem der har muligheden

 3. 10. juli 2019 at 18:32

  Man skal huske at koble af med familien, ligge telefonen og være nærværende. Fødderne plantet på jorden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php