Der skal altid være god tid til kunderne

11. juli 2019

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

I princippet er der godt 3.500 hoveder på Thurø som på et eller andet tidspunkt skal en tur forbi frisøren. Og selvom de alle nok ikke bliver klippet samme sted, så er det ikke kunder som mangler hos Frisør Pjusk og Strit på Bøgeløkken lige først på Thurø.
– Jeg har aldrig haft så travlt som de sidste halvanden år, siger Britt Ebbesen, som nu på 9. år har drevet sin frisørsalon fra privatadressen på Thurø.
Det kunne ellers være fristende at udvide salonen og ansætte medarbejdere, når nu det er så populært at blive klippet hos Pjusk & Strit, men det er der slet ikke noget der tyder på.
– Da jeg startede Pjusk & Strit i november 2010 var det min helt klare målsætning – og er det stadig, at der altid skal være god tid til kunderne. Derfor har jeg som udgangspunkt altid kun én kunde i salonen ad gangen, siger Britt Ebbesen som på den måde får roen og tiden til den enkelte.
Udover den helt særlige service for den enkelte kunde, så har Britt Ebbesen også en anden tanke i forhold til ikke at klippe på samlebånd.
– Jeg oplever rigtig mange af mine kollegaer i frisørbranchen slide sig selv op. Ikke mindst håndled og arme. Det er jeg heldigvis gået fri af, og det tror jeg skyldes, at jeg fra den første dag har valgt, som jeg har gjort, siger hun.

Salon i carporten
35 år som selvstændig frisør er det blevet til for Britt Ebbesen. Hun blev udlært hos frisør Lene West i Svendborg og i 14 år havde Salon Britt på Ørbækvej, inden hun i 2009 startede som mobil-frisør. Her kørte hun rundt til hovedsageligt ældre, gangbesværede mennesker, og fungerede som ’hjemme-frisør’. I 2010 tog hun så beslutningen om at starte op med salon i privaten på Thurø, hvor husets carport blev omdannet til moderne frisørsalon.
– Det er utroligt hvor funktionelt man kan indrette sig på ganske få kvadratmeter, smiler Britt Ebbesen som i efteråret fik givet salonen en ordentlig tur med maling og pensel, så her nu er endnu mere lyst og imødekommende.
Mobil-frisør er hun ikke længere. I dag er hun udelukkende koncentreret om salonen på Thurø – og så når hun et par gange om året tager med en lille håndfuld frisør-kollegaer på kursus et sted i landet.
– Vi skal jo holde os opdateret, og samtidig deler vi en masse erfaringsudveksling på turene, siger hun.

 

Slap af i massagestolen
Pjusk & Strit holder åben hver dag + lørdag formiddag. Dog kun efter aftale om lørdagen. Søndag holder Britt Ebbesen fri, og hvis vejret tillader det, så går hun gerne 18 huller på golfbanen.
– Egentlig har jeg ingen faste åbningstider. Mit koncept bygger på fleksibilitet, og det har både min kunder og jeg det rigtig godt med. Jeg oplever for eksempel, at rigtig mange børnefamilier kommer her, og så skal man altså være fleksibel, når det hele skal passe i en travl hverdag hos en børnefamilie.
– Jeg forsøger at tilpasse det efter mine kunders behov. Ens for alle handler det om, at når man kommer her, så skal man have lov til at slappe af. Jeg har blandt andet derfor investeret i en helt ny massagestol til salonen. Her kan man bestille en behandling med dejlig massage i stolen et kvarters tid inden man skal klippes. Det er rendyrket velvære, smiler Britt Ebbesen.

 

Find Pjusk og Strit på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php