Svendborgenserne bager som aldrig før

8. august 2019

Imerco og Imerco Home inviterer til bagedage

 

En bagebølge har ramt os, og i Svendborg bliver bageudstyret revet ned fra hylderne. Det oplever de hos byens Imerco og Imerco Home-butikker, der derfor fejrer de bageglade borgere fra den 19. august og en uge frem med gode tips og præmier på højkant.

 

Sirligt pyntede cupcakes, smagfulde sommertærter og avancerede moussekager. Vi er blevet et land af bagenørder, og det mærkes også hos Imerco og Imerco Home i Svendborg, der i år har solgt 22 procent mere bageudstyr i forhold til samme tid sidste år.

For at imødekomme de bageglade svendborgenserne sætter Imerco og Imerco Home i Svendborg særligt fokus på bagning fra mandag den 19. august og resten af uge 34. Her kan både nørder og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye bagekollektion, by Ditte Julie, som er udviklet og designet af Den Store Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco.

 

– De kager, som folk lægger på sociale medier, er jo efterhånden de rene kunstværker. Og det kræver altså noget udstyr at få dem så fine, så derfor vil vi gerne guide folk i, hvad de skal anskaffe sig, siger Michael Jensen, der er butikschef i Imerco Home i Svendborg.

 

Vind bageudstyr for 7000 kroner
Udover bagedagene fejrer Imerco og Imerco Home i Svendborg også fødselsdag, og i den anledning udloddes bageudstyr for 7000 kroner. Det sker gennem en konkurrence på Instagram, hvor den flotteste kage kåres.

 

Bagedagene finder sted i uge 34 i Imerco og Imerco Home-butikkerne i Svendborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php