Teater på stien

20. september 2019

 

ASF JANNIE SCHJØDT KOLD, BaggårdTeatret

”Vi er i opløb,” siger vi i teaterverdenen. Det er der, hvor vi løber lidt hurtigere end ellers, og hvor alles kræfter samles om det ene: At få alt til at klappe til premieren.

Således også nu, hvor BaggårdTeatret går ny veje, med det, vi kalder ’usynligt teater’- endda med lidt af et Hollywood-cast. En forestilling er lagt for dine fødder!

”Sundets Stilhed” får verdenspremiere fredag den 11. oktober, men ikke i en teatersal. Forestillingen kan derimod opleves på en 6 km lang gåtur langs Øhavsstien fra havnen i Svendborg til Brechts Hus ved Skovbostrand. ”Sundets Stilhed” er en dramatiseret lydfortælling, der krydser sporene af 6 sydfynske forfattere – blandt andre Bertolt Brecht, Karin Michaëlis og Tom Kristensen.

Forestillingen kan fra premieredagen downloades via en App og opleves med høretelefoner og på gåben. Det hele foregår på øhavsstien, og historien, du skal høre, handler om kunstnere og forfattere, der bor eller har boet i Svendborg. For at imødekomme Svendborg og Sydfyns mange turister, kan Sundets Stilhed tilgås på både dansk, tysk og engelsk. I den tyske udgave er det skuespilleren Tom Wlaschiha, kendt fra tv-serien Game of Thrones, der er fortælleren.

”Brecht har været en kær følgesvend gennem hele mit liv både på og af scenen. Jeg er begejstret for at være en del af holdet og sammen med Lars Mikkelsen indtale dette usynlige teater,” siger Tom Whlasiha.

 

Her på BaggårdTeatret glæder vi os meget til at bringe scenekunsten ud i byen, og med Øhavsstien som kulisse spille teater i publikums hoveder.

Sundets Stilhed er støttet af LAG SØM, Geopark Sydfyn, Øernes Kunstfond og skabes i samarbejde med Svendborg Event. Premiere: 11. oktober 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php