Giant Steps serverer internationalt guitarguf

1. oktober 2019

AF PIA BLOHM, GIANT STEPS

 

Der bliver noget at komme efter, når Giant Steps inviterer til koncert på Arne B torsdag d. 24. oktober kl. 20. Det er nemlig lykkedes musikforeningen på én og samme aften at samle de tre internationalt anerkendte guitarister Martin Taylor, Ulf Wakenius og Eric Wakenius til oplevelse langt ud over det sædvanlige. Den engelske guitarist Martin Taylor, der anses for at være verdens førende eksponent for solojazz og fingerstyle guitar, kombinerer virtuositet, følelse og humor med en stor portion engagerende tilstedeværelse på scenen. Svenske Ulf Wakenius turnerede i adskillige år med Oscar Peterson og NHØP og er blevet lovprist for sit prægtige guitarspil, uanset om han spiller upbeat eller ballader. Både Taylor og Wakenius har samarbejdet med mange af de største stjerner som Stephane Grappelli, Pat Metheny, Herbie Hancock, Jeff Beck, George Harrison og Mike Brecker. Eric Wakenius, søn af Ulf, har gennem de seneste år skabt sin egen karriere og samtidig høstet roser fra anmeldere for sin unikke spillestil. En uforglemmelig efterårsaften venter ladet med energi, lydhørhed og en enestående teknik, hvor de tre herrer præsentererhåndplukkede amerikanske jazzklassikere samt egne kompositioner.

 

Som altid ved Giant Steps’ arrangementer vil der være mulighed at nyde Arne B’s to retters menu inden koncerten. Der serveres også en lækker vegetarret.

Billetter kan købes online på Billet.dk. Prisen er den samme, om man køber ved indgangen eller i forsalg.

 

Læs om alle sæsonens koncerter på www.giantsteps.dk. Det trykte program kan bl.a. hentes på Arne B og Svendborg Bibliotek. Mød desuden Giant Steps på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php