Lasse & Mathilde til Folk for Folk

5. oktober 2019

 

AF JENS HOLGERSEN – FOLK FOR FOLK

Det var i 1975 at Mathilde Bondo´s første soloplade ”Pigesind” med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner, udkom. Det blev starten på Lasse & Mathilde – på scenen og privat. Lyrikken har vejet meget til i Lasse & Mathildes sangskrivning: Poul Henningsen og ”den anden PH”: Piet Hein, Martha Christensen, – og mange flere!
Du kan opleve det populære par når Folk For Folk slår døre op på Arne B Music Club tirsdag den 15. okt. kl. 20.

Ugen efter 22. okt. står den på blues og roots med Tim Lotar. Han er ikke “just another bluesman”. Lothar er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner. Han er et anerkendt navn på den internationale roots-scene, har turneret i 20 lande, har seks anmelderroste udgivelser bag sig, modtaget priser i ind- og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Med sig har han tyske Holger Daub. De har spillet sammen siden 2013, til koncerter og festivaler i USA, Tyskland, Schweiz, Sverige, Norge og Danmark.  Samt en tubaist i verdensklasse! János Mazura fra Ungarn, der har spillet i Istanbul State Opera, Hungarian Radio Symphony, Hungarian Opera m.m.
29. okt. er der Åben scene v. Erling Sevald & Bjørn Woldby. Kom og vær med.

5. nov. bliver et brag af en koncert, når Baltic Crossing igen besøger foreningen. De består af fem højaktive musikere fra UK, Finland og DK. De har spillet sammen siden 2004 og har udgivet tre anmelderroste CD’er som bl.a. har høstet flere nomineringer ved Danish Music Award Folk! Udover lange turneer i de tre hjemlande samt Norge og Sverige, har de spillet på mange af den vestlige verdens vigtigste folkemusikfestivaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php