Vejen til balance i kroppen går gennem fødderne

8. oktober 2019

ANNONCE

 

Flere og flere vælger zoneterapi som behandlingsform.

 

Når vi har ondt i musklerne, er ømme i nakken, har problemer med fordøjelsen eller lider af hovedpine, så sværger flere og flere danskere til behandling med zoneterapi. Gennem årene har der været lavet flere forsøg med zoneterapi som har vist positiv effekt – bla. i forbindelse med hovedpine, forstoppelse, fødsler og ufrivillig vandladning.

På trods af det anerkendes zoneterapi stadig ikke af de etablerede lægekredse, og det kan man undres over, når mange mærker en effekt, uanset om behandlingen er videnskabelig dokumenteret eller ej.

 

Forhøjet livskvalitet
Henriette Pedersen har arbejdet hele sit liv inden for sundhedsvæsenet. Hun er uddannet og har arbejdet som social- og sundhedsassistent, hvor hun i mange år har haft med smertepåvirkede mennesker at gøre.

I 2018 færdiggjorde hun uddannelsen som muskulær zoneterapeut, som er en effektiv, kraftfuld og anderledes måde at udføre zoneterapi på, og som bygger på dels at behandle de fleste muskulære og ledmæssige lidelser, og dels at sætte begrebet balance i højsædet.
– I fødderne sidder så mange zoner som f.eks. påvirker vores muskelgrupper andre steder i kroppen. Hver af kroppens dele er forbundet med en zone på fødderne – såkaldte ’reflekszoner’. Ved at behandle reflekszonerne med massage og tryk, kan jeg som muskulær zoneterapeut påvirke organerne og de steder på kroppen hvor vi er i ubalance, forklarer Henriette Pedersen.
Det kan umiddelbart lyde som lidt hokus-pokus, men der er rent faktisk rigtig mange eksempler på klienter, som efter blot få behandlinger med zoneterapi, har opnået en forhøjet livskvalitet. De oplever, at de får færre smerter og fungerer bedre i hverdagen.
– Jeg kommer f.eks. hos en ældre dame med stærke ryg- og hoftesmerter, som hun fik meget smertestillende medicin for. Medicinen er nu reduceret efter blot to behandlinger med muskulær zoneterapi, fortæller Henriette Pedersen.

 

Kroppen i balance
Henriette Pedersen har sin klinik på hjemmeadressen Bjerrebyvej 108 på Tåsinge. Hendes tilgang er både at arbejde ud fra den vestlige verdens behandlingssyn og østens holistiske tilgang til kroppen.
– Det handler om at være i balance, og er man ikke det, så retter jeg de ubalancer der måtte være. Man kommer ikke her med stærke smerter i nakken, og jeg så starter med at massere lige i det ømme område. Behandlingen starter altid med fødderne, og så arbejder jeg videre herfra. Når kroppen slapper af, så kan jeg stille og roligt massere omkring smerteområdet, siger Henriette Pedersen.

 

Du kan træffe Muskulær Zoneterapeut Henriette Pedersen på tlf. 28 49 43 71

 

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php