The Beatles Revival kommer til Svendborg!

9. oktober 2019

ANNONCE

 

 

Et af Europas bedste og mest efterspurgte The Beatles tributes giver koncert i Svendborg til november.

 

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Men til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, – er her den ultimative erstatning:

 

LiveConcept præsenterer:  The Beatles Revival.
Orkesteret er blandt de få tribute orkestre, som udover succes i hjemlandet, også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan.
– Det er virkelig med stor glæde, at vi nu har fornøjelsen at kunne byde et af de måske absolut bedste The Beatles tribute-orkestre i Europa velkommen til Svendborg, siger arrangør Thomas Cleve fra LiveConcept.

Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette, sammen med målrettet arbejde på at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revivals succes overalt i Europa. Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer, ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk The Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tribute bands.
Kom med i The Beatles Revivals tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne og oplev en illusion af, at det er de rigtige The Beatles, som står på scenen.

Kom med til et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.

Det bliver godt.

 

Sted:  Borgerforeningen Kulturhus Svendborg
Dato: 2. november 2019
Billetsalg: Nembillet.dk  –  Ticketmaster.dk  –  Billet.dk  –  Svendborg Event  Tlf. 62236951

 

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php