Bubber og Shaka Loveless kommer til Svendborg med Børnenes U-landskalender

23. oktober 2019

 

Bubber og Shaka Loveless fortæller historier, danser og spiller musik, når PlanBørnefonden lancerer Børnenes U-landskalender 2019. Det sker på fire af landets folkeskoler – blandt på Vestre Skole i Svendborg den 29. oktober.

 

For kort tid siden besøgte Bubber Bangladeshs hovedstad Dhaka med PlanBørnefonden for at producere en række programmer, hvor han undersøger, hvordan det er at være barn i Dhakas slum. Under lanceringseventen i Svendborg viser Bubber klip fra programmerne, og han fortæller eleverne om sit møde med stærke børneskæbner – børnearbejdere og barnebrude i Dhaka.

Ved sin side har han Shaka Loveless, der spiller sin helt nye sang ’Op for Dhaka’, som han har skrevet og indspillet til dette års U-landskalender.

Overskuddet fra årets lågekalender går til et projekt, der skal få flere børn i Dhakas slumkvarterer til at gøre skolen færdig. I dag dropper halvdelen af børnene ud inden niende klasse. Drengene bliver ofte taget ud af skolen for at arbejde, mens pigerne bliver giftet bort, så de ikke længere er en økonomisk byrde for familien. Det er en stopklods for deres muligheder for at bryde den sociale arv og kæmpe sig ud af fattigdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php